Samsunda İş İlanları

Her ilde olduğu gibi Samsunda iş ilanları da her gün güncellenerek yayınlanıyor. Samsun’da ikamet edenler ve iş yada eleman arayanlar samsunda iş ilanları başlığımız altında iş ilanlarını ücretsiz olarak verebilirler. Hangi işi yapmak istiyorsanız veya hangi işe hangi kriterlerde bir eleman arıyorsanız detaylı bir şekilde yazarak ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz. Yapmanız gereken yorum bölümüne ilanınızı yazdıktan sonra iletişim bilgileriniz ile birlikte yayınlamaktır. Sonrasında hem iş arayanlar hem de eleman arayanlar aradıklarını çok kısa bir sürede bulabilirler.

Samsunda İş İlanları İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ARANIYOR

Samsun’da ikamet eden İngilizce Öğretmeni alıncaktır. Çocuklara ingilizce eğitimi verebilecek, alanında gelişime açık, 2 yada 3 yıl süre ile sözleşmeli çalışacak,bayan İngilizce öğretmenleri bize başvuruda bulunabilirler.

Samsunda İş İlanları GRAFİKERİM ACİL İŞ

Grafiker olarak 5 yıldır bu sektörde çalışıyorum. Samsun’da oturuyorum. Photoshop Corel Draw programlarına hakimim. Alanımda kariyer yapabileceğim bir iş arıyorum.

3 thoughts on “Samsunda İş İlanları

  1. 28 yaşındayım uzun yol tecrübesi pazarlama ve ikna kabiliyetim yüksek askerlik sorunum yoktur sigorta kesinlikle istemiyorum csm:0545 928 25 27

  2. samsunda bayan arıyorum 05327719893 dj oalabilecek bayanlar lazım telelfon acıp görüşelimm çalışmak istermsiisinizzz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir