Sihirli Feng Shui Kristallerde bayilik

Bandi güvencesiyle, sevdiklerinize istediğiniz mesajı vermenin en iyi yolu. Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş.

Kavanozunun tıpasına takılan renk değiştiren LED ile birlikte, odanız için mükemmel bir süs eşyası. LED renginin değişiminin kristalinize nasıl etki ettiğini gördüğünüzde bu FENG SHUI kristalini daha çok seveceksiniz

Yapımı kolay, kolay olduğu kadar zevkli. Ailenizden herhangi birine, yakın dostlarınıza, kız arkadaşınıza veya erkek arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz ve şu anda Türkiye’ de dağıtımından sorumlu olduğumuz ve tek bizde bulabileceğiniz bu ürüne Bandi İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. ayrıcalığı ile sahip olmanın keyfini yaşayın.

Kristalin Yapılışı :

1- Kutunun içinde bulunan herşeyi çıkartın.
2- 100 C dereye kadar suyunuzu kaynatın.
3- Kutunun içinden çıkan çubuğu üzerindeki ok işareti kavanozun tabanını gösterecek şekilde yine kutunun içinden çıkan kavanozun içine koyun.
4- Daha sonra kaynattığınız suyu çubuğun üzerinde bulunan çizgi seviyesine kadar doldurun.
5- Suyu çizgi seviyesine kadar doldurduktan sonra, kutunun içerisinden çıkan kristal çözücü solventi suya katın ve iyice çözünene kadar karıştırın.
6- 2-3 dakika bekleyin ve bu sırada dileğinizi tutun.
7- Daha sonra kavanozun içine kutunuzun içinden çıkan kristal tabletini atın. (Kristali tam ortaya yerleştirmeye dikkat edin. Çünkü 2-3 gün içinde kristal tabana yapışmış olacaktır.)
8- Kavanozumuzun içinden çıkan tıpayla kavanozu kapatalım.
9- 24 saat geçtikten sonra tıpayı çıkarın. (KESİNLİKLE UNUTULMAMALI !! )
10- Daha sonra beklemeye başlıyoruz ve kristalimiz günler geçtikçe büyüyor.(Yaklaşık büyüme süresi 15-21 gün arasında değişmektedir)
11- Kristal istediğiniz boyuta ulaştığı zaman kavanozun içindeki suyu boşaltın ve kavanozunuzu temizleyin.
12- Daha sonra LED’ i tıpaya yukarda görülen resimdeki gibi yerleştirin.

NOT : Alacağınız fiyata 2 adet piyasa fiyatı en az 6 TL olan pillerde dahildir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir