Yeni Sağlıkçı Alımları Başlıyor

Yeni Sağlıkçı Alımları Başlıyor. İlk etapta ülkemizde yeni olarak uygulanmaya başlayan ve henüz sistemin tam olarak yerine oturmadığı alie hekimliği sistemine destek sağlamak amacıyla kamu görevinde çalışmayan ebe, hemşire, sağlık memuru ve acil tıp teknisyenleri İstanbul il sağlık müdürlüğünce aile sağlığı elemanı olarak istihdam edilecekler. İşte sağlık bakanlığından yayınlanan ilanın detayları;

TALEP EDİLEN GENEL ŞARTLAR:

 

1. Türkiye’de mesleğini icra etmeye yetkili ve ortaöğrenim veya yüksek öğrenim kurumlarının ebelik, hemşirelik, acil tıp teknisyenliği ve sağlık memuru (toplum sağlığı) bölümlerinden mezun olanların başvuruları kabul edilecektir.

 

2. Başvuru için ikamet şartı aranmayacaktır.

 

3. Başvuru tarihi itibariyle altı ay öncesine kadar kamu görevlisi olanlar (657 sayılı Kanun 4/A, 4/B, 4924 sayılı Kanun, 399 sayılı KHK, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesine göre çalışanlar vb.) başvuru yapamayacaktır.

 

4. Başvuru bir dosya ile doğrudan aile sağlığı elemanı olarak sözleşme yapılacak kişi tarafından İl Sağlık Müdürlüğü Ana Binasında Aile Sağlığı Elemanı Sözleşme Masasında yapılacaktır. Posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Başvuru dosyasından adaylardan istenen belgeler:

 

* TC Kimlik Numarası bulunan geçerli bir kimlik belgesi fotokopisi,

 

* Diplomanın noter onaylı sureti veya geçici mezuniyet belgesi

 

* İlgili makamlarca verilmiş adli sicil ve sabıka kaydını gösterir belge (Arşiv kaydı ve sicil kaydı şeklinde detaylı olmalıdır. Adli sicil kaydı mevcut ise konu ile ilgili detaylı bilgi evrakta olmalıdır.)

 

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına ilişkin sağlık raporu,

 

* Aile sağlığı elemanı olarak sözleşme imzalamak istediğine ve başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesine kadar kamu görevlisi olarak çalışmadığına dair imzalı dilekçesi,

 

* 4 adet vesikalık fotoğrafı yer alacaktır.

 

5. Başvuru dosyasında eksiklik bulunmadığı tespit edildikten sonra İlimizde görev yapmakta olan sözleşmeli aile hekimi, İl Sağlık Müdürlüğü Ana Binada Aile Sağlığı Elemanı Sözleşme Masasında, kişi ile çalışmak istediğini açıkça beyan eden dilekçeyi karşılıklı imzalayacaklardır Daha sonra kişi, Aile Sağlığı Elemanı sözleşme Masasında T.C.Sağlık Bakanlığı Aile Sağlığı Elemanı Hizmet Sözleşmesini imzalayacaktır.

 

ADRES:

 

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Ana Bina

 

Peykhane Cad. No:10

 

Çemberlitaş-İSTANBUL

 

Tel: 0 212 516 87 21 (dahili 1053)

 

 

205 thoughts on “Yeni Sağlıkçı Alımları Başlıyor

  1. lisans ebe mezuniyum aile hekimliginde çalışmak istiyorum malatya olursa sevinirim.

  2. medipol üniversitesi hemşirelik lisans mezunuyum ase olarak çalışmak istiyorum tel: 0553 360 11 04

  3. ege üniversitesi hemşşirelik fakültesi mezunuyum ase olarak çalışmak istiyorum tel 0554 463 69 73

  4. sağlık meslek lisesi att mezunuyum ase olarak çalışmak istiyorum tel 05321665337

  5. Hemşirelik lisans mezunuyum ase olarak calismak istiyorum tel 05416275150

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir