Halk Bankası Eleman Alımı 2012

HALK BANKASI 1000 PERSONEL ALIYOR
HALK BANKASI Kuruluşu cumhuriyet yıllarına dayanan halk bankası önceleri sadece esnafa destek amaçlı bir bankaydı. Zamanla güçlendikçe sadece destek amaçlı bir kuruluş olmaktan çıkıp aktif bir banka haline geldi. 2001 yılından sonra ekonomik anlamda değer katan girişimleri doğrultusunda temel yapısı yeniden yapılandırılan halk bankası bundan sonrasında daha güçlü ve verimli bir banka kuruluşu haline geldi.bundan sonra pazarlama, kredi ve destekler, mali kontrol ve risk yönetimi faaliyetlerini bünyesine dahil etti. Her sene yaptığı personel alımları ile tamamen halka destek olan halk bankası 2012 yılında personel alımlarına devam ediyor.2012 yılı içinde 1000 kişiyi daha iş sahibi yapmayı hedefliyor. HALK BANKASI 1000 KİŞİLİK PERSONEL ALIMI YAPIYOR.Halk bankası haziran ayında 1000 kişiyi personeline dahil ediyor. Personele dahil edilecek kişiler genel müdürlük birimlerinde, bölge kordinatörlüklerinde ve şubelerinde görev yapacak. Personel alımları 09 haziran tarihinde yazılı sınav sistemi ile yapılacak.
Başvuru şartları:· TC vatandaşı olmak(vatandaşlık haklarından herhangi bir şekilde suç sebebiyle mahrum bulunmamalısınız)


· 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak
· Üniversite mezunu olmak
· Görev yapmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir özrü bulunmamak
· Erkek adaylar için askerlik engeli bulunmamak
· Adayların özgeçmiş ve sicillerinin bankacılığa uygun olması gerekmekte.
Daha detaylı bilgi edinmek için www.halkbank .com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.
Sınav ücreti yatırıldıktan sonra ertesi gün saat 13.00 itibariyle başvuru yapılabilecek.

 Başvurular 27 nisan 2012 tarihine kadar devam edicektir.başvuru adresi http://sinav. gazi.edu.tr .
Sınav başvuruları 27 nisan 2012 saat 17.00 ‘a kadar devam edicek. başvuru yapabilmek için öncelikle halk bankasına 40 lira yatırmanız gerek .bankaya ödeme yapmak için son gün 25 nisan 2012. Son güne kadar beklemeyin. Eğer sizde bankacılık sektörüne girebilmek için sansınızı son güne bırakmayın.

Ödeme sırasında TC numaranız cep telefonu numaranız istenebilir hazırlıklı olun. Ödemeyi yaptıktan sonra internetten başvurunuzu yapabilirsiniz. Başka şekilde; posta kanallı ya da başka türlü yapılan başvurular kabul edilmiyor. Başvurularınıza resminizi eklemeyi unutmayın.Sınav yeri ve tarihi internetten bildiriyor. Sınav soruları genel çerçevesi ile yabancı dil,genel kültür,genel yetenek ,maliye,muhasebe,alan bilgisi, ticari aritmetik,genel ekonomi kapsamında olucak.Yazılı sınavı kazananlar daha sonrasında mülakata çağırılacak. Yine tarihleri internetten açıklanacak. Son olarak iletişim ve sorularınız için iletişim bilgilerini veriyorum:Kariyer@halkbank.com.tr ile ulaşabilirsiniz.

(0312) 2894260-63-89 numaralarıyla da sorularınızı sorabilirsiniz. Sizde bu fırsatı değerlendirmekten çekinmeyin. Şu anda bu sınavla iş bulup çalışan kişi mevcut. Bankacı olması şart değil herhengi bir üniversite mezunu olmanız yeterli.

6 thoughts on “Halk Bankası Eleman Alımı 2012

  1. sizinle.beraber.çalışmak.istiyorum.ilgilenirseniz.sevinirim.daha.önce.kuryenetfirmasında.çalıştım.gelen.kartların.dağıtımını.yaptım.yüzde.elli.engelli.durumum.var.raporluyum.ortaokul.mezunuyum.enkısa.zamanda.haber.verirseniz.sevinirim.alibeyköy.eyüp.tarafında.oturuyorum.cep.05398204162

  2. MEHMET AKGÜN 4 SENEDİR SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.BÜNYENİZDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.

  3. HALİL ER SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİSİYİM 1.85 BOY 110 KİLO AĞIRLIK 8 AYDIR BUİŞİ YAPIYORUM.

  4. Makine Mühendisi 1988 doğumluyum. Sizinle çalışmak istiyorum.

  5. LİSANS İŞLETME MEZUNUYUM 1986 KIRŞEHİR DOĞUMLUYUM SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir