Halkbankası 2012 yılında bin kişiyi işe almaya hazırlanıyor

Kamu bankaları arasında 2011 yılında büyük bir çıkış yakalayan Halkbankası bu başarılı grafiği 2012 yılında da sergilemek için gereken tüm çalışmaları büyük bir hız ile yerine getirmeye devam ediyor. 

Halkbankası Genel Müdürü olan Süleyman Aslan tarafından yapılan açıklamada Halkbank olarak 2012 yılında 60 yeni şubeyi açmaya hazırlandıklarını ve açılacak 60 şubenin en az bin kişinin Halkbankası çatışı altında istihdam edileceği anlamına geldiğini belirtti. Süleyman Aslan Halk Bankasının mevcut kredi pazarından artık eskiye oranla çok daha fazla kar payı almaya başladığını söyleyerek bankanın gelir kaynaklarının da her geçen gün artmaya devam ettiğini ve böylelikle Halk Bankasının güçlü bankalar arasında yer aldığını hatırlattı. Halk Bankasının açılacak olan yeni şubelere yapacağı alımlarının yanı sıra halen hizmet vermeye devam edilen şubelerde emekli olacak 500 kişinin yerine de kademeli olarak personel alımında bulunacağı öğrenildi.

5 thoughts on “Halkbankası 2012 yılında bin kişiyi işe almaya hazırlanıyor

  1. LİSE MEZUNUYUM ANCAK KENDİMİ GELİŞTİRME ÇABASINDAYIM. LÜTFEN MESAJIMI DİKKATE ALIN VE BANA ŞANS VERİN

  2. turizm sektorunde insan kaynaklarında asistanlık yaptım . referanslarım ve belgelerim mevcut

  3. Sayın yetkili,

    Yayınlanan bankacılık sektörüyle alakalı ilanlarınızla ilgileniyorum. Bankacılık sektörünün, eğitim geçmişime uygun bir kariyer hedefi olduğunu, ve uzun vadede çalıştığım şirkete değer katarak üst düzey yöneticiliğe terfi etmek istediğim bir sektör olduğunu düşünüyorum. Ben Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümününden “Onur Öğrencisi” olarak mezun oldum. Ayrıca Yurtdışı hareketlilik programı olan Erasmus Programını başarıyla kazanarak Slovenya’da yaklaşık 8 aylık, eğitim dili İngilizce olarak “Business Management” bölümünü bitirdim.
    Dolayısıyla İngilizce ve Başlangıç seviyesinde Slovence dil bilgisine sahibim. İngilizce sertifikası,’Değişim yüzyılında Lider olmak semineri’ vs katılım belgelerim vardır. Bilgisayar hakimiyetim çok çok iyi.22 yaşındayım ve şu anda Mersin’de yaşıyorum. Ayrıca Şubat 2012′den bu yana Mersinin tüm bölgelerinde 3 bankanın banka eksperliğini yapan, Değerleme Çözüm ortağının yardımcısı olarak eksperiz rapor sorumlusuyum. Bankacılık sektöründe daha iyi mevkilerde bulunmak benim hedefimdir.
    Mülakata katılarak tanışmayı ve işin becerilerime uygunluğu hakkında konuşmayı çok istiyorum. Ekstra bilgi isterseniz iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.
    Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

    Fatma Savaş

  4. Merhabalar ben Eskişehirde yaşıyorum.Anadolu üniversitesi işletme bölümü mezunuyum(lisans).Bankanızda bana uygun bir pozisyonda çalışmaktan mutluluk duyacağım.Saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir