İşsizlik için okunacak dua

İşsizlik için okunacak dua çok çeşitlidir. Ancak en çok tercih edilen iki işsizlik duası aşağıda yer almaktadır. İş bulmak için dualar olduğu unutulmamalı ve Allah’tan istemekten asla vazgeçilmemelidir. İşte işsizlik için okunacak dua ve dilek duası;

Bismillahirrahmânirrahîm

Ve kalel melikü’uni bihi estahlıshü li nefsi felemma kellemehü kale innekel yevme ledeyna mekiynün emiyn kalec’alni ala hazainil erdı inni hafiyzun alim ve kezalike mekkena li yusüfe fil erdi yetebevveü minha haysü yeşa nüsiybü bi rahmetina men neşaü ve la nüdiy’ü ecral muhsinin.

Bismillahirrahmanirrahıym

* Fe iza azemte fe tevekkel alellah* innellahe yühıbbül mütevekkilin* İn yensurkümüllahü fe la galibe leküm* ve tevekkel alellah* ve kefa ibillahi vekila* Allahümme inneke veliyyü külli mahlukin ve nevasıyhim bi yedike fa’tuf aleyye kulube ıbadike ve sehhırhüm kema sehhartel bahra li müsa vel hadide li davude vel cinne ver riyha vet tayra vel vahşe li süleymane vel berka li muhammedin sallelahü aleyhi ve selleme* Allahümmakdı haceti ve enilni talebi ve bellığni emniyyeti ve emmin min şerri halkıke ve kün li avnen aleyhim* Bi rahmetike ya erhamer rahımin.

1 thought on “İşsizlik için okunacak dua

  1. evde dantel,örgü,takı işi arıyorum.yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir