evde yapılacak işler denizli

Ana site için buraya —> evde yapılacak işler

Hepimiz hayatımızın bir dönemini, okula gitmeden, bir işte çalışmadan evde oturarak geçirmişizdir. Ev hanımlığı, emeklilik, hastalıklar, okul tatilleri gibi birçok nedene bağlı olarak, evde geçirmemiz gerek dönemler oluyor.

Evde olduğumuz dönemlerde ev işleri dışında kendimize uğraş arıyoruz.

Misal emekli olarak ilk öncelik, evde tamir edilecek eşyalara yöneliyorlar. Bahçe ve çiçeklerle uğraşıyorlar…

Bizim size önerimiz evde oturduğunuz dönemlerde, ufak miktarlarda para kazanabileceğiniz işler. Bu işler sayesinde, hem rutine bağlayan günlerinizi hareketlendirecek, hem de bütçenize katkıda bulunabileceksiniz.

Denizli de yaşıyorsanız, “evde ne iş yapabilirim?” diyorsanız, sizin için birkaç önerimiz var.

Günlük olarak yaptığınız ev işleri ve ev yemeklerinizi meslek edinip, paraya çevirebileceğinizi biliyor musunuz? Mesela catring şirketlerine, lokantalara ya da iş yerlerine yemekler yapıp satışını yapabilirsiniz. Üstelik evinizden çıkmadan kapınıza kadar almaya geliyorlar. Yeni dönemde en revaçta olan işlerden biriside çamaşır yıkama ve ütü hizmeti. Kuru temizleme şirketlerinin pahalı olması, evdeki bütün kıyafetlerin maddi açıdan kuru temizlemeye verilememesi gibi sebeplerden, evde yapılan yıkama ve ütü hizmeti size ek kazanç sağlayacaktır. Müşterilerinizi internetten ya da yakın çevrenizden bulabilirsiniz. Öğrenciler ve çok yoğun çalışan bayanlar için de bu hizmet büyük kolaylık sağlayacaktır. Üstelik bu tarz hizmetlerde müşteriler kıyafetleri evinize bırakıp evinizden alıyorlar.

Bilginiz ya da eğitiminiz varsa, çalışan anne ve babaların çocuklarına kendi evinizde baka biliyorsunuz. Mesailer bitene kadar, günde çok fazla saatinizi almayan bu çalışma, hem keyifli hem de bütçenize güzel miktarlarda katkı sağlıyor.

Eğitim geçmişiniz varsa, evde öğrencilere ek ders vererek de bu ücretleri kazanabiliyorsunuz.

Emekli bir muhasebeciyseniz, küçük şirketlerin muhasebe kayıtlarını evden tutmaya devam edebilirsiniz.

Denizli’de evde neler yapabilirim diyorsanız, bunlar dışında da onlarca alternatifiniz bulunuyor. Buradakiler sadece birkaç fikir önerisi, gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış.

27 thoughts on “evde yapılacak işler denizli

  1. denizli merkezde ikamet ediyorum evde ek iş yapmak istiyorum 3 kişilik bir ekibim var

  2. Denizlide oturuyorum evde yemek pasta borek yapiyorum ilgilenenler irtibata gecebilir

  3. merhaba denizli merkezefendi başkarcıda oturuyorum evde her türlü işi yapabilirim çok acil ihtiyacım var 05469060410 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz

  4. Denizli Dokuzkavaklarda oturuyorum daha once tekstilde calisdim ayakcilikdan paket ve kalip bolumunde calismisligim var kutu katlama, paket ,davetiye katlama, etiket gibi isler yapmak istiyorum donus yaparsaniz sevinirim 05061654879 bu numaradanda mail adresimdende ulasabilirsiniz

  5. evde yapılacak iş arıyorum acillll…..Denizli merkezde oturuyorum teşekkürler…..

  6. Denizli istiklL mahallesinde oturmaktayız 3 kişiyiz. evde yapabileceğimiz havlu paketleme, karton katlama, etiket kesme işi yapmak istiyoruz en kısa zamanda ulaşırsanız seviniriz.

  7. Denizli istiklal mahallesinde oturmaktayız 3 kişiyiz. evde yapabileceğimiz havlu paketleme, etiket kesme, karton katlama işi yapmak istiyoruz.

  8. denizli merkezde oturmaktayım evde yapabileceğim işe acil ihtiyacım var.el becerilerim var yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

  9. Uluslararası bir firmada kendi ekibinizi kurarak,mevcut işinizi etkilemeden part time yada full time çalışarak ek gelir elde etmek isteyenlere yardımcı olabilirim.bana cuneyt-tarhan@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

  10. Denizli akkonakta oturuyorum. Annem ve babam evde boş zaman geçiriyorlar ve bir iş arıyorlar. Yardımcı olursanız seviniriz.

  11. akkonakta oturuyorum kına nikah şekeri vb işler yapmak istiyorum haberlerinizi bekliyorum.

  12. Denızlıde ıkamet etmekteyım evlıyım ve ek ıse ıhtıyacım var yardımcı olursanuız sevınırım 05069225460

  13. ek gelir elde etmek amacıyla akşamları ve hafta sonları evde yapabileceğim işler arıyorum.

  14. Denizli merkezde oturmaktayım ev hanımıyım ve bu işe cok ihtiyacım var ve kına paketleme nikah şekerleme işi yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

  15. evde ek iş yapmak ıstıyorum daha once kresde calısıyordum bekardım denızlıye gelın geldım uygunn davetıye katlama evde cocuk bakma nıkah sekerı gıbı ısler yapmak ıstıyorum tatlı pasta turu seylerde yapabılırım o konuda da becerım var ılgılenırsenız sevınırım

  16. DEnizli merkeze oturuyorum sakat annem ve kızkardesim var evde yapılacak iş arıyouz yardımcı olursanız sevınırım

  17. denizli merkezde ikamet ediyorum 6 aylık kızım olduğundan çalışamıyorum evde davetiye katlama veya nikah şekeri işi yapmak istiyorum lütfen yardımcı olup dönebilir misiniz ?

  18. 2.ogretim universite ogrencisiyim. Evde yapabilecegim bi is ariyorum. Evlerde ilkokul veya ortaokul cocuklara bakabilirim, derslerine yardimci olabilirim. 05079371473 yardimci olursaniz sevinirim.

  19. 7 aylık bebeğim var ve çalışamıyorum evde yapabilcegim bir iş arıyorum cok ihtiyacım var paketleme nikah şekeri ve kalem montajı tekstil işi yapamıyorum makinam yok el beceri iş olrsa yaparım

  20. denizli bereketlide oturuyorum. evde el beceresine bağlı işler yapmak istiyorum.

  21. Denizlide oturuyorum evde yapabileceğim işe ihtiyacım var havlu kenarı örgü hertürlü işe açığım yardımcı olursanız sevinirim

  22. Aydın/Kuyucaktan yazıyorum evde yapabileceğim paketleme mandal montajı nikah şekeri yapımı gibi iş yapmak istiyorum en kısa zamanda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bana bu numaradan ulşbilirsiniz 05321135684

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir