Altın Fiyatları Ne Olacak- Altında Son Durum

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar bir türlü durulmazken yaşanan şok fiyat düşüşleri ile beraber altın son 2,5 haftanın en dip noktasını görmüş oldu. Ukrayna’da yaşanan karışıklıklar ve buna bağlı olarak şekillenen ekonomik olaylara paralel olarak hızlı bir düşüş yaşayan altın fiyatları önümüzdeki birkaç gün içinde toparlanamayacak gibi görünüyor.

Paskalya tatili nedeni ile kapalı olan yurt dışı piyasaları altının hızlı bir toparlanma sürecine girmesini engellerken yaşanan sert düşüş ile beraber gelen tepki alımlarına bağlı olarak altının fiyatında bir miktar toparlanma yaşansa da yine de kısa vadede altın fiyatlarının eskisi kadar değerlenemeyeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN

Altın fiyatları ne olur diye soran kişilere yatırım uzmanları yaşanan fiyat düşüşlerini bir alım fırsatı olarak görmelerini tavsiye ederken ancak altının eskisi kadar getiri sağlamayacağı konusunda da uyarılarda bulunuyor. Düşen fiyatlar yaz dönemi öncesinde düğünler için çeyrek altın satın almak isteyen kişilere düşük fiyat avantajı sunarken çeyrek altın fiyatları şu an için son derece uygun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir