Fizik Tedavi Teknikeri Maaşları

Fizik Tedavi teknikeri olmak isteyen pek çok öğrenci meslek seçiminden önce bu mesleği seçmeleri halinde kazanacakları maaşları öğrenmek istemektedir. Fizik Tedavi teknikeri maaşları her geçen yıl okullardan mezun olan öğrencilerin sayı olarak artmasına bağlı olarak düşmekle beraber halen pek çok yeni üniversite mezununa oranla daha yüksek maaş almaktadır. 

Başlanan kurum ve çalışma saatlerine bağlı olarak değişmekle beraber yine de fizik tedavi teknikerleri ilk olarak 2 – 3 bin lira arası maaşla işe başlarlar. Bu mesleği bu kadar cazip kılan bir diğer etken ise iş kolunun son derece geniş olmasıdır. Verilen fizik tedavi teknikeri iş ilanları da bunun ispatı konumundadır. Yani çok iş seçici değilseniz mezun olur olmaz işe başlamanız son derece kolaydır.

Ancak fizik tedavi teknikerliği aynı zamanda son derece zor bir meslektir. Bu mesleği yerine getirirken çalışma azminizin her zaman yüksek seviyede olması gerekir. Fizik tedavi teknikeri maaşları 2014 yılında yine bu mesleği yapan kişilerin oluşturdukları meslek odası tarafından belirlenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir