Mayak Araştirma’dan Türkiye Mahalle ve Sokak Gelişmişlik İndeksi

Mayak Araştirma’dan Türkiye Mahalle ve Sokak Gelişmişlik İndeksi
Mayak Araştırma 2001 yılından bu yana araştırma alanında hizmete ve sektörde yeniliklere devam ediyor. Yetkililer, firmanın pazar-pazarlama araştırmaları sektörüne kazandırdığı son yatırım ve yeniliklerin ise 60 seat CATI kapasitesine hizmet verecek otomasyon sistemi olan MyCati yazılımı ve ASES (Adres Bazlı Sosyo-Ekonomik Statü) Endeksi olduğunu aktarıyor. Bunlardan ASES (Adres Bazlı Sosyo Eknomik Statü) indeksinin tamamlandığını ve kullanıma açıldığını belirtiyor Özellikle ASES mahalle ve sokak/cadde indeksinin Türkiye’de bir ilk olarak: 30 bin 193 mahalle ve 800 bini aşan sokak/caddeyi kapsıyor olması, FMCG’den Banka/Finans alanına kadar pek çok firmanın ilgisini çekiyor.
Netpak Ambalaj, sektörde üretici konumunun yanı sıra yeniliklerle, çevre dostu ambalaj üretiminde yurt içi ve yurt dışı talepleri karşılayan, yerli sermaye ve hammadde ile üretim yapıyor.

Yetkililer, yüksek kalite standartları ve üretim sürecine yapılan yatırımlarla ISO 9001 kalite belgeli üretim yapan firmanın birçok bağımsız denetim geçirdiğini ve bu denetimlerden başarı ile çıktığını belirtiyor. Netpak, 2014 yılı başında yapılan yatırımla 10 bin m2’ye yaklaşan yeni fabrikada üretime devam ediyor. Netpak yetkilileri, “Yeni tesisimizde geçirmiş olduğumuz uluslararası kalite denetimlerinden almış olduğumuz olumlu sonuçlarla yatırımımızın doğruluğunu teyit etmiş olduk. Netpak Ambalaj, ürün geliştirme ve ürün sürecindeki makina üretime verdiği önem sonucunda kendi teknolojisini üreten sektöre farklı ürünler kazandıran tam bütünleşmiş bir tesis konumunda” diyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir