TURKOBİR Temsilci Girişi

Açılımı Türkiye Kobiler Birliği olan TURKOBİR marketing sistemi olarak ta bilinen Network sistemi ile çalışan kişilere yönelik olarak hizmet vermek amacı ile kurulan özel bir birliktir. Birlik sürekli olarak yeni üyeler ile güçlenmeyi sürdürürken 450 firmanın desteği ile emin adımlarla yolunu sürdürmektedir.

Turkobir üyesi olarak sizde birliğe üye olma imkanı yakalıyorsunuz. İnternet üzerinden üye olduktan sonra TURKOBİR temsilci girişi için mutlaka şifreniz her seferinde sizden isteneceği için şifreyi kaybetmemeniz önemlidir. Sisteme üye olduktan sonra cep telefonu, TC kimlik numarası ve üyelik numaranızla şifrenizi yazarak girebilirsiniz. Sistemden çıkmak istediğiniz anda ise TURKOBİR üyelik iptali başvurusunda bulunmanız yeterli olacaktır.

Sistem tamamen yapılan satışlar ve gerçekleştirilen yeni üyelikler üzerinden para kazanmanızı sağlayan sistemdir. Evden para kazanmak isteyen ya da ek gelir için iş imkanı arayan kişilere bu imkanı sunan TURKOBİR yapılan satışlar üzerinden net kar payları dağıttığı için bu sayede net kazanç elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Avon benzeri bir sistem olan TURKOBİR jetnetworking sisteminin ülkemizde yaygınlaşmasını amaçlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir