Elden Borç Para BAYRAM ÖZEL

Bayram ihtiyaçlarınız için acil nakit para lazımsa borç para veren kimselerden elden yüz yüze borç alabilirsiniz. Bu kişilerin numara ve iletişim adreslerine ulaşmak önemlidir.Borç para veren kişilerin telefon numaralarına bahsettiğimiz yöntemler ile ulaştıktan sonra ihtiyaç duyduğunuz miktarı kişiye bildirerek, borç para isteyebilirsiniz. Bu miktarı değerlendirecek olan bir kişi olduğu için, size bir saat içerisinde bile dönüş yapılabilir. Aynı zamanda borç para veren kişiler sizlerin aylık ya da yıllık gelir durumlarınız ile ilgilenmeyecekleri için de, miktar dışında herhangi bir sorun yaşama olanağınız da yoktur. Eğer talep ettiğiniz tutar borcu verecek kişi içinde uygunsa, paranız aynı gün içinde sizlere temin edilecektir.

Verilen borçlar senet ile sabitlenir. Senet üzerinde borç para veren kişi kendisi faiz ekleyebileceği için, bu konuyu da önceden konuşmanız gerekmektedir. Borç para veren şahıslar, verdikleri borcu ya komisyon ile ya da faiz ile arttıracaklardır. Yöntem konusunda anlaşmak kolay olacağı için, baştan konuşulması gereken konulardan biridir.

Tefeci Telefon Numaraları ve Adresleri

Ödemeleriniz elden ya da banka hesabına havale biçiminde yapılacaktır. Senet düzenleme işlemleri sırasında, kişinin yanında olmanız ve işlemleri dikkatle takip etmeniz de, herhangi bir eksiklikten doğabilecek zararlardan ötürü sizi koruyacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir