Kredi Çıkartılır İletişim Kurun

firması olarak  müşterilerimizin memnuniyetine ve taleplerine önem verdiğimiz için böyle durumlarda müşterilerin de bizlere ulaşmasını sağlamak istiyoruz. Bu sebepten dolayı sizlere iletişim kutusu ve şikâyet kutusu oluşturduk.

Bizlerle iletişim kurabilmeniz için ki bu başvuru olabilir ya da bizimle ilgili bilgi almak istiyor olabilirsiniz. Hangi durumlar için olduğu fark etmeksizin iletişim kutusunu kullanabilirsiniz. Ama genel anlamda başvuru yapmak için başvuru formunu doldurmanızı daha çok tercih ediyoruz ve tavsiye ediyoruz. İletişim kutumuz sayfamızın sağ üst kısmında bulunmaktadır. Bu butona tıklayarak adınızı ve mesajınızı yazarak bizlere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda iletişim için mail adreslerimiz de her zaman kullanıma açıktır.

Sicili bozuk olana kredi çıkartılır

Fakat söz konusu şikâyetse, iletişim kutusuna değil şikâyet kutusuna mesaj atmanız bizler için daha uygun olacaktır. Çünkü başvurular ile ilgilenen kadro ile şikâyetler ve talepler ile ilgilenen kadro farklıdır. Şikâyet dediğimiz zaman bazen olumsuz çağırışım yapabiliyor. Fakat bizlere gelen şikâyetler genellikle kendi şehirlerinde hizmet veremiyor oluşumuzdan kaynaklanmaktadır. Ülkemizdeki birçok şehirde hizmet vermemize karşın halen ulaşamadığımız ve hizmet veremediğimiz şehirlerde bulunmaktadır. Bu nedenle bu gibi şikâyetler dışında bizlere bir şikâyet gelmemektedir. Bu nedenle sizlerde böyle taleplerinizi bizlere çekinmeden iletebilirsiniz.

1 thought on “Kredi Çıkartılır İletişim Kurun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir