Yeni Şafak Gazetesi İş İlanları

Jeoloji Mühendisi

Kahramanmaraşta bulunan şirketimizde istihdam edilmek üzere, eğitim veren üniversitelerin jeoloji mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş, bilgisayara hakim, ofis programlarını, AutoCad, Netcad, MS Project programlarını bilen ve kullanabilen, kendi branşında arama ve ruhsat başvuruları hakkında bilgi ve deneyim sahibi, elektrik üretim lisansı başvuru işlemlerini başarı ile gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip, İngilizce yada almanca dillerinden en az birini iyi seviyede yazabilen ve konuşabilen , kendini geliştirmeyi başarmış, belli bir kültür birikimine sahip, esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, ekip çalışmasında yada birey olarak kendi başına çalışabilecek bay veya bayan Jeoloji mühendisi aramaktayız. İlgilenen adaylar bize info@alternatifenerji@de adresinden ulaşabilirler….

Deneyimli İhracat Uzmanıyım

İşletme Fakültesi mezunu, Gümrük ve kambiyo mevzuatlarına hakim, ileri seviyede bilgisayar kullanabilen, konuşma ve yazışma olarak iyi derecede ingilizce, orta seviyede rusça ve almanca dillerini bilen, şehir içi ve uluslararası seyahat edebilecek, temsil yeteneğine sahip, kültürlü ve iş disiplini olan, özellikle dış ticaret işlemlerinde ve yurt dışı fuarlarında bilgi ve deneyim sahibi evli bayım. 38 yaşındayım ve İzmirde ikamet ediyorum.  

Yeni Şafak Gazetesi İş İlanları sayfamız üzerinden ücretsiz olarak iş arama yada eleman arama ilanı verebilirsiniz. Sayfamız üzerinden ilan vermek için aşağıda yer alan yorum bölümünden örnek ilan metinlerimize benzer yapılarda oluşturmuş olduğunuz iş yada eleman arama ilanınıza başvuruda bulunmak isteyecek kişi ve kurumların size ulaşabilecekleri bir iletişim bilginizi eklemeniz yeterlidir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz….

1 thought on “Yeni Şafak Gazetesi İş İlanları

  1. Istanbul anadolu yakasında oturuyorum.lıbadıye uskudar çamlıca taraflarında offıcegırl olarak calısmak ıstıyorum mutfak servıs ve organızasyon uzerıne 17 yıllık deneyımım var ıyı derecede ıngılızce konuşabılıyorum bılgısayar kullanabılıyorum 37 yasındayım 4 cocuk annesıyım ve bu ışe acıl ıhtıyacım var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir