Yıldız Holding Ülker

 Yıldız Holding aralarında Ülker markasının da yer aldığı pek çok değerli markası ile ülkemizin en büyük grupları arasında ilk sıralarde yer almaktadır. Yıldız Holding insan kaynakları tarafından şirketler için oluşan açıklara iş ilanları yayımlanarak personel alımında bulunulmaktadır. Yıldız Holding iş başvurusu için nitelikleri uyan adayların Yıldız Holding iş başvuru formu doldurmalar gerekmektedir.

Yıldız Holding insan kaynakları tarafından verilen son Yıldız Holding iş ilanları arasında İstanbul bölgesi için Ücretlendirme Uzmanı, Tax Specialist, İş Zekası Proje Uzmanı, Kıdemli ABAP Danışmanı / Ekip Lideri, İK Stratejileri ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı, Avukat, Satış Şefi, ERP Proje Yöneticisi (SAP / FI, CO), İnsan Kaynakları Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Öğrenme ve Gelişim Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Financial Analyst ve Konsolidasyon Uzmanı gibi pek çok farklı pozisyon yer alıyor.

3 thoughts on “Yıldız Holding Ülker

  1. SLM 27 YAŞINDAYIM 15 SENELİK BEKO LODER OPERATÖRÜYÜM VE YURT DIŞINDA CALISMAK SİZİNLE CALIŞMAK İSTİYORUM NUMARAM : 0541 722 93 63

  2. Başörtülüyüm işletme mezunuyum kadıköyde ikamet ediyorum ve iş arıyorum 5373645084

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir