Evden Editörlük İşi

Editörlük işi ile makale yazarlığı birbirine çok karıştırılan iki kavramdır. Ancak editörlük işi ile makale yazarlığı birbirlerinden çok farklı iki ayrı meslektir. Editörlük nedir soranlar için en sade kavram düzenli yazı yazma olarak açıklanabilir.

Makale yazarı her konu hakkında yazarken internet editörlüğü işinde belli bir konuda belirli bir siteye düzenli içerik sağlanması şartı bulunmaktadır. Editörlük mesleği için gerekli olan tek şey akıcı bir dile sahip olmaktır. Editörlük yapmak istiyorum diyorsanız kendinizi önce belirli bir alanda geliştirmeniz gerekir. Örneğin sağlık konularında bilgili olan biri sağlık sitelerinde internet editörü olarak çalışabilir.

İnternet editörü aranıyor ilanlarına başvuruda bulunarak ya da yazı yazma programı ile evden çalışarak para kazanabilir ve kendi kişisel gelirinizi kazanabilirsiniz. Ev ekonomisine katkıda bulunmak ya da kendi paranızı kendiniz kazanmak istiyorsanız editörlük işi ile tüm bunlara çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Evden Editörlük İşine Başlamak İçin

yazitör öde YAZI YAZARAK PARA KAZANMA

8 thoughts on “Evden Editörlük İşi

  1. Ünıversite mezunuyum on yıllık iş tecrübem var.Şu an çalşmyrum.Bu iste başarılı olacagıma inandıgm icin,sosyal bilimler mezunu olduğum icin bu işi yapmak istiyorum.Umarım geri dönersiniz.

  2. Merhabalar.9 Eylül üniversitesinde İngilizce eğitim verilin Turizm işletmeciliği bölümünde okuyorum.Aynı zamanda gitarist ve besteciyim.20’yi aşkın bestem var hala da yazıyorum.Şu sıralar bir kaç şarkıcıyla da görüşmeşelerim var.Çok şiir okurum ve denemelerim var.Yazı yazarken en çok önem verdiğim şeyse özgünlüktür.İleri derecede on parmak klavye kullanıyorum.Tam ilanınıza uygun biri olacağımı düşünüyorum.
    ezgi.1994@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz
    SAYGILARIMLA
    Ezgi İBİLİ

  3. Genellikle kozmetik, giyim, yemek, televizyon hakkında pek çok bilgi sahibiyim. İnternet üzerinden editörlük yapmak istiyorum.

  4. 10 parmak klavye hakımıyetım var sql server 2008 ve vısual basıc 2010 bılgısıne sahıbım

  5. bu işi istiyorum şuan çalışmıyorum ve evde olduğumdan nette çoğu konuya hakim oldum

  6. henüz bir websitem yok ama blog açabilirim hemen.bu iş benim için çok uygun.öğrenciyim.bir çok açıdan bakabilirim olaylara.şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir