BJK STORE BAYİLİK

Kartal yuvası bayilik sistemi ile Türkiye ‘ nin her bölgesine ulaşmayı hedeflemekte, Türkiye’deki 29 Kartal Yuvası mağazasının 20’si İstanbul, 3’ü Ankara, 1’i İzmir, Antalya, Kayseri, Adana, İzmit ve Denizli’de bulunmaktadır. Ayrıca Kartal Yuvası tırı da sene içinde tüm Türkiye’yi dolaşmaktadır.

Kartal yuvası bayiliği alacak girişimciler başvru formu için linke tıklayınız.

Etiketler : Kartal yuvası bayilik, Kartal yuvası bayiliği, Kartal yuvası bayilik şartları, Kartal yuvası bayiliği nasıl alınır, Kartal yuvası franchise, Kartal yuvası franchising.

7 thoughts on “BJK STORE BAYİLİK

  1. Slm istanbul Avrupa yakasında ikamet etmekdeyim 26 yaşındayım istenilen herhangi bir şubenizde calismakdan mutluluk duyarım .

  2. gerçek bir beşiktaşlı olarak kartal yuvasından çalışmaktan şeref duyarım

  3. HAYIRLI ÇALIŞMALAR.. BEN 23 YAŞINDA ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ GENÇ DİNAMİK BİRİYİM. VE BEŞİKTAŞ AİLESİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞIP KENDIME YENİ GURURLU Bİ İŞ İMKANI SUNMAK ISTIYORUM. EĞER KONTEJAN BAKIMINDAN ELEMANA İHTİYACINIZ VARSA DEĞERLENDİRİLMESINI ARZ EDERİM.

  4. koyu bir beşiktaşlı olaraktan beşiktaş taraftarına hizmet vermekten gurur ve onur duyacagımı düşünüyorum.

  5. deli bir beşiktaşlıyım ve istanbul avrupa yakasında oturuyorum…kartal yuvalarında çalışmak istiyorum….

  6. Perakende sektöründe 8 yıldır mağaza müdürlüğü yapmaktayım.
    koyu bir Beşiktaş’lıyım. gönüllü olarak ücretli veya ücretsiz her türlü hizmete hazırım, geniş çevrem ve satış kabiliyetim vardır. seyahat engelim yoktur(Beşiktaş ruhtur.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir