Sigorta Elemanı iş ilanları

Sigortacılık sektöründeyseniz Sigorta elemanı iş ilanları sayfamız üzerinden iş ilanlarınızı ücretsiz verebilir, aradığınız elemanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Artık eleman bulmak çok kolay. Oturduğunuz yerden verdiğiniz ilanlarınız aracılığı ile aradığınız sigorta elemanını kısa sürede bulabilirsiniz. Türkiye’nin dört bir köşesinden ilanlarınızı verebilir, iş arayanlara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sigorta elemanı olarak çalışmak isteyenler de ister kendi ilanlarını verebilir, isterlerse de verilen iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirler. Yapmanız gereken yorum bölümüne ilanınızı iletişim bilgileriniz ile birlikte yazarak yayınlamaktır.

SİGORTA ELEMANI ARANIYOR

Sigorta şirketimize acil sigorta elemanı alınacaktır. Segem sertifikasına sahip, alanında en az 2 yıl deneyime sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, İzmir’de ikamet eden bay/bayan adaylar iş başvurusu yapabilirler.

SİGORTA ELEMANI İŞİ ARIYORUM

Önlisans mezunuyum. Sigortacılık alanında 5 yıllık deneyimim var. Sigorta Teknik sertifikasına sahibim. Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilirim. İşimi severek yapıyorum. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. İş arıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir