2014 ev hanımları için Ankara evde iş fırsatları

2013 ev hanımları için Ankara evde iş fırsatları sayfamızda sizde aradığınız işi kısa sürede bulabilirsiniz. Bildiğiniz gibi ev hanımları bütün gün ev işi, çocuk derken günlerini sonlandırırlar. Ama bazı hanımlar evde yapabilecekleri işleri aramaya koyularak para kazanmanın yollarını arıyorlar. Ankara şehrinde ikamet eden ev hanımları için oluşturduğumuz sayfamızda, evlere iş veren firmalar ile sizleri buluşturmak istiyoruz. Son zamanlarda evde yapılacak işler bir hayli rağbet görmekte olup, oldukça da kazanç sağlamaktadır. Ev hanımları ek gelir sağlamak için evlerinden çalışarak para kazanıyorlar. Üstelik hiçbir sermaye gerekmeden çalıştıkları bu işler, ciddi gelirler kazanmalarına sebep oluyor. Eğer siz de Ankara’da ikamet ediyorsanız ve evden çalışarak para kazanmak istiyorsanız, sayfamız üzerinden iş ilanlarınızı yayımlayabilirsiniz. Evde yapabileceğiniz işleri ise şöyle sıralayabiliriz. Evde paketleme işi, evde boncuk işi, evde kalem montajı işi, evde davetiye katlama işi, evde kalem yapımı, evde tespih dizimi işi ve daha pek çok alternatif bulunuyor. Hemen iş ilanınızı bırakın, evlere iş veren firmalara sayfamız aracılığı ile ulaşın.

EVLERE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VERİLECEK

Ankara’da oturan ev hanımlarına iş fırsatı sunuyoruz. Evde nikah şekeri yaparak para kazanmak ister misiniz? Cevabınız evetse 0536 306 11 03 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

6 thoughts on “2014 ev hanımları için Ankara evde iş fırsatları

  1. selammm biz 4 hemşireyiz ek iş arıyoruz el pratıgımız cok ıyı

    davetıye katlama
    kalem montajı
    kına kesesı
    poşet katlama vs.hepsini çok güzel bir şekılde yapabiliriz dönüş yaparsanız sevınırızzzz.. hem4kral@gmail.com

  2. Evde paketleme işi, evde boncuk işi, evde kalem montajı işi, evde davetiye katlama işi, evde kalem yapımı, evde tespih dizimi işi ve mandal işi yapabilirim. Bilgilendirmenizi rica ederim.

  3. 15 20 kişilik bir grub var evde boncuk isleme yapıyoruz is arıyorum ankara karapurcek te oturuyorum

  4. hafta sonu cumartesi pazar çalışmıyorum akşam 8 den sonra paketleme işi yapabilirim.ek işe ihtiyacımız var.

  5. Evde paketleme işi, evde boncuk işi, evde kalem montajı işi, evde davetiye katlama işi, evde kalem yapımı, evde tespih dizimi işi ve mandal işi yapabilirim. Bilgilendirmenizi rica ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir