2014 evde etiket işi veren firmalar

Her evde mutlaka geçim sıkıntısı vardır. Hele ki ay sonu geldi mi vay halimize! Ülkemizde genelde erkekler çalışır, ev hanımları da evde oturur. Ama artık devir değişti. Sayısız ev hanımı evinin bütçesine ek gelir sağlamak amacı ile para kazanmanın yollarını aramaya koyuldu. Hatta öyle ki; sayısız bayan şuanda evinden çalışarak para kazanıyor. 2013 evde etiket işi veren firmalar yazımızdan da anlaşılacağı üzere, evde etiket işi yaparak para kazanabilirsiniz. Bu işi veren firmalar ile irtibata geçerek iş alabilir, sürekli olarak çalışma sağlayabilirsiniz. Üstelik evde etiket işi oldukça kolay bir olup, sadece ürünlerin türüne göre etiketleri monte edeceksiniz. Hem kolay hem de parası çok iyi olan bu işi sizde yapmak istemez misiniz? Üstelik malzemeler evinize kadar getiriliyor, iş anlatılıyor ve size bir süre veriliyor. İşi zamanında teslim ettiğiniz takdirde sizinle sürekli çalışılıyor. Eğe bu iş tam bana göre, evde çalışarak para kazanmak istiyorum diyorsanız, sayfamızın altında yer alan yorum bölümünden iş ilanlarınızı verebilirsiniz. Evlere iş veren firmalar da ilanlarını ücretsiz ve üye olmadan yayımlayabilirler.

EVDE ETİKET İŞİ YAPMAK İSTİYORUM

İzmir’de oturuyorum ve ev hanımıyım. Daha önce etiket işi yaptım ve deneyimliyim. Şuanda paraya ihtiyacım var ve evde çalışmak istiyorum. Evlere etiket işi veren firmalara sayfanız aracılığı ile ulaşmak istiyorum. Lütfen benimle iletişime geçin. Bu işi yapabilirim.

 

26 thoughts on “2014 evde etiket işi veren firmalar

  1. Bende gerçekten bu işi vs. diğer el işleri olsun yapmak istiyorum 4 yıl vakkoda çizim kontrol de çalıştım 2 yıl resim kursuna gidip bu yıl da beş program görüp grafik kursuna gittim,el becerim oldukça vardır, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler.

  2. merhaba ben izmirden gülşen bende evimde etiket vesayir her işi yapabilirim lütfen dönerseniz çok memnun olurum hayırlı ramazanlar benimgibi iş arayan herkese

  3. Market işinde çalışıyordum 6sene ayrıldım iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim eşimle beraber çalışmayı duşunuyorum

  4. istanbul alibeyköyde oturuyorum çocugum küçük oldugu için çalısamıyorum bu yüzden evde bişeyler yapmak istiyorum çok ihtiyacım var ulaşırsanız sevinirim:)

  5. slm evde etiket işi yapmak istiyorum kayseride ikamet ediyorum ekip arkadaslarım var ilgilenirseniz sevinirim
    5442918495

  6. evde el işi yapmak istiyorum.Düzenli ve seri çalışırım.istanbulda yaşıyorum…

  7. Kırklareli Llüleburgaz çevresinde komşum ve ben evde ek iş arıyoruz iletişime geçerseniz sevinirim

  8. Kırklareli Lüleburgaz çevresinde komşumla birlikte ek iş arıyoruz iki kişiyiz irtibata geçerseniz sevinirim

  9. Bandırmada oturuyorum ev hanımıyım bu işe ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim

  10. Nikah şekeri pul işleme boncuk dizme vb işler yaparım yetkililerin beni aramasını rica ediyorum evde yazıda yazarım

  11. evde etiket işi yapmak istiyorum acil bana yardımcı olabilir misiniz ?

  12. Bende etiket isini istiyorum ankarada oturuyorum dulum ve cok zor durumdayim

  13. merhaba.antalya muratpaşada oturuyorum.çocuğum küçük olduğu için evde iş imkanından yararlanmak istiyorum.çalışmaya ihtiyacım var.elim hızlıdır.mandal etiket v.s ne olursa yapabilirim.lütfen dönüş yapın

  14. Ankara çayyolunda oturuyorum. Bu işi yapmak istiyorum. Bu işte tecrübem var ve ihtiyacım var.

  15. ankara batıkent te ikamet ediyorum.etiketleme işini yapmak istiyorum bilgilerinize iyi çalışmalar

  16. evde iş arıyorum dışardan okuduğum için diğer işler ağır geliyor verilen işi en kısa sürede yapabilirim daha önce etiket işi yaptım acil işe ihtiyacım var..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir