2014 evlere ve bayanlara ek iş verilir

Bildiğiniz gibi ev hanımları evinin işini bitirdikten sonra boş boş oturuyorlar. Bu olaydan onlarda çok rahatsız biliyoruz. Hatta öyle ki; internet başına geçip evde yapılacak işler aramaya bile koyuldular. Her işin üstesinden gelen ev hanımlarının evinde çalışarak para kazanacaklarına da eminiz. Bu sebepten dolayı, 2013 evlere ve bayanlara ek iş verilir yazımızı sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle hem evinizde oturup, hem de para kazanacağınız işlerden biraz bahsedelim. Belki duymuşsunuzdur. Son zamanlarda evde yapılabilecek işler oldukça rağbet görüyor. Bayanlar eşlerine destek olmak ve ek gelir sağlamak amacı ile evden çalışarak para kazanıyorlar. İşte bu işlerden bazıları; mandal işi, nikah şekeri işi, boncuk işi, davetiye katlama işi, elişi-örgü işleri, gelin çiçeği gibi işlerdir. Ev hanımları bu işleri yaparak inanın oldukça yüksek kazançlar elde ediyorlar. Ev hanımlarına iş veren firmalar da işlerini yaptıracak eleman aradıkları için, bu iş en çok da ev hanımlarına yarıyor. Siz de evinizde çalışarak kazanç sağlamak istiyorsanız sayfamız üzerinden iş ilanlarınızı ücretsiz ve üye olmadan yayımlayabilirsiniz. Ayrıca, evlere iş veren firmalar da ilanlarını bırakabilirler.

EVLERE EK İŞ GÖNDERİLİR

İstanbul Bağcılar ve çevresinde ikamet eden bayanlara davetiye katlama, kalem işi ve mandal montajı işleri verilecektir. İşimiz sürekli olduğu için lütfen ciddi olanlar ve uzun süre çalışabilecek olanlar başvursun. İletişim için: lia.adolina@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

 

9 thoughts on “2014 evlere ve bayanlara ek iş verilir

  1. Bizde arkadaslarimizla evde davetiye katlama,kina paketleme,kalem mandal montaj isi yapmak istiyoruz… Disarda calisma qibi bi luksumuz ne yazik ki yok… İstanbul pendikte ikamet ediyoruz… İlqilenirseniz seviniriz.. 05340874968

  2. antalya merkezde oturuyorum mandal kalem paketleme isi yapmak istiyorum

  3. Ben gebzede oturuyorum arkadaslarla nikah sekeri taki boncuk isleme isleri yapmak istiyoruz .5444717944

  4. mrb ankarada yaşıyorum ve ihtiyacımdan dolayı evde ek iş yapmak istiyorum.

  5. Merhabalar.şu anda el işi göznuru değişik renk ve modelde işlemiş olduğum çok sayıda bayan berelerim var.ürünlerimin değerlendirilmesi konusu ilgi alanınıza giriyorsa bilgilerinize arz ve talep ederim.Saygılarımla.

  6. Mrb İstanbul avcılarda oturuyorum evimde yapabileceğim iş istiyorum.el sanatlarında oldukça yetenekliyimdir,davetiye,dantel,örgü,bebek aksesuarları,kına aksesuarları..her konuda işi temiz ve hızlı şekilde bitirip teslim ederim.yardımcı olursanız sevinirim.

  7. Evde davetiye katlama işi yada boncuk işi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

  8. Mrb eskişehirde ikaamet etmekteyim evimde yapabilecegim acil iş ariyorum..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir