ev kadınlarına 1500 lira ek gelir imkanı
MOL Mağazaları İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, yeni açılacak mağazalarında katma değer oluşturan her türlü el ürününü değerlendirecekleri ev hanımlarının ayda 1000-1500 lira kazanabileceğini söyledi.
Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Almanya’da 9, Kazakistan ve Suriye’de 2, Irak’ta 1, Rusya’da 4 ve İsviçre’de 1 MOL mağazası inşaatının halen devam ettiğini belirtti.
MOL olarak 528 küçük ve orta boy işletmeyi (KOBİ) bir araya getirerek Türkiye’de bir kümelenme hareketini başlattıklarını ifade eden Özdemir, ”Konya’da da bu hareketin devamını görüyoruz. 15 Ağustos’ta da Avrupa’nın en büyük toptan merkezini Merter’de 84 bin modelle açıyoruz. Bu mağaza için Körfez’den 12, Avrupa’dan 8, Türk cumhuriyetlerinden 4 ülkeden talep geldi” dedi.
Piyasaya üretici fiyatlarıyla girdiklerini, bu hareketin 2013 yılına kadar Türkiye’nin en büyük ihracat yapan hareketi olacağını dile getiren Özdemir, yıl sonuna kadar 108 mağaza açmayı planladıklarını bildirdi.
Özellikle kapasitesi olup iş bulamayan üreticilerin kendilerine başvurmasını isteyen Özdemir, satışlara yetişemediklerini, bu nedenle ciddi üreticilere ihtiyaçları olduğunu, kapasitesi ve çalışanı olan herkese iş olanağı verebileceklerini bildirdi.
Özdemir, MOL’de ilk defa çocuk engelli koleksiyonu, prematüre bebekler için ürünler, modern tesettür tarzı ürünlerin yer alacağını dile getirerek, şöyle devam etti:
”Özellikle Körfez ülkelerinde global markaları bununla vuracağız. Çünkü onlar bu kültüre sahip değiller. İlk defa dünyada yaşam tarzı mağazacılığı oluşuyor. Her bölüm bir yaşam tarzını ifade ediyor. Ceket başka, kravat başka, gömlek başka markanın. Prematüre bebekten, hamileye, 60 yaşındaki nine ve dedeye kadar herkesin bulabileceği ürünler var ve 2 yıl garanti veriyoruz. Hepsi de Türkiye’de üretilmiş ürünler. Bugün bize Avrupa’dan, Körfez’den, Hindistan’dan talep geliyor. Bu, Türk işçisinin ürettiği ürünlerin markalaşması demektir.”
EV KADINLARI ÖRGÜ YAPARAK 1000-1500 LİRA KAZANABİLECEK
Ev kadınlarına dönük çalışmalarının da olduğunu dile getiren Özdemir, bundan sonra ilk açılacak MOL’de ev kadınlarına özel konsept ayıracaklarını kaydetti.
Evde el işi üreten tüm ev kadınlarından internet üzerinden kendilerine başvurmalarını isteyen Özdemir, şöyle devam etti:
”Ev hanımlarının katma değer oluşturan her türlü el ürününü değerlendireceğiz. MOL evlerde el örgüsü dantel, perde, kazak, eldiven, boncuk işleri, çorap, atkı ne varsa açılacak her MOL mağazasında bulunacak. Türkiye’de bundan sonra açılacak her MOL’de ev hanımlarının el işi ürünler olacak. Çok iyi bir kazanç. İstanbul Yedikule’de 120 ev hanımıyla bu prototip çalışmayı yaptık ve aylık 1000-1500 liralık bir kazançları var.”
2010 yılı sonuna kadar dünyada 100′ün üstünde MOL mağazası olacağını anlatan Özdemir, ”Gelişmemiş illere de promosyon illeri yapacağız. Elimizde kalan kumaş ve aksesuarları, bu illere gönderip, yeni modeller üretip çok uygun ürünler üreteceğiz” dedi.
Aramalar
- evde iş imkanı arayanlar (990)
- evde satabileceğim ürünler (222)
- hamilelere iş imkanı (156)
- evde iş imkanı izmir (150)
- evde iş imkanı konya 2011 (141)
ilgili ilanlar:



merhabalar 20 kişilik ekibim var kasnakta tukkalla bomcuklu oda takımı ag mekigiyle turistik file bluzlar el örgü bikiniler ve file lifler büyük ve kız çocukları için pançolar atkılar şapkalar yapıyoruz toptan satışımız vardır ilgilenenlerin vede ciddi iş verenlerin bu num aramalarını bekliyoruz
elişlerimi satacak yer arıyorum eşim yok ve okuyan oğlum var ilgilenirmisiniz
manisa merkezde el dokuma şal peştemal masa örtüsü heybe dokumaktayız ilgilenenlerin sipilos el dokuma ürünlerinden ulaşabilirler.
merhaba adım funda ben dantel yün işi kanava işi yapabliyorum artı abyelere model olursa boncuk şlemeyide yapabilirim iki yaşında kızım var evden çıkamıyorum ama çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ulaşabileceğiniz mail hayat_efe_21@hotmail.com teşekkürler
benim bebeğim ufak bende evde iş yapmak istiyorum çok ihtiyacım var saygılar
ben 21 yaşındayım bedensel engelliyim benim evde yapavbilecegimbişey bulursanız çok sevinirim
slm damla1988@live.com meseneden ulasa bilirisniz bayan kuaferiyim is ariyorum
emre_4801@hotmail.com
bn emre azgın kadın arıyorum varmı aranızda
bn emre azgın kadın arıyorum varmı aranızda
evımde dantel ısı yapmak ıstıyorum. yardımcı olursanız sevınırım.
kütahya simavdan 30 kişilik ekibibimle pul boncuk deri üstüne oda takımları el işinin her türlüsü v.s örneği verilen her türlü el işi uygun fiyata itinayla TÜRKİYE GENELİNE yapılır gününde teslim edilir EMİNE OKANDAN TEL O5432153100
merhaba boncuk konusunda deneyimliyseniz ve ekibiniz varsa 0554 851 64 88 veya 0212 246 70 32 numaradan ulaşabilirsiniz..
sayın yetkili ben evde elişi yapıyorum nasıl satarım yardımcı olurmusunuz
2 buçuk yaşında kızım var hiç biryere bırakamıyorum iş istiyorum
daha önce merterde bırkac yerle calıstım denemlıyım ufak bı ekbımde var ıs ıstıyorum serıyımdır.
merhaba
çevremde işsiz ve paraya ihtiyacı olan çok kadın var.
onlara ve kendime para kazandıracak iş arıyorum.
evde çalışıp para kazanmak istiyoruz.yardımcı olursanız seviniriz.
iyi günler
lif örüyorum 4çocuğum var eşim işsiz parakazanmam lazım yardıcı olun
Merhaba.Tüm el emeği göz nuru örgülerinizi yeni açılan http://www.orgupazari.com/ websitemizde hiçbir ücret ödemeden ilan vererek satışa sunabilirsiniz. Bol kazançlar dileğiyle..
Merhaba, İstanbul Maltepe ikamet ediyorum bende ilanınız la ilgileniyorum 7 kişilik ekibim var. olumlu yada olumsuz bilgilendirme maili yollarsanız sevinirim. Teşekkürler
mrb beinde küçük çocugum var evde elişileri yapıyorum satmak istiyorum bu konuda yardımcı olun lütfen çok zor durumdayım acil
ayda 15-20 bin tlye varan net karlar…
ayrıca kanser tümör şeker hastalıklarına 100/100 doğal çözüm…
http://www.facebook.com/reishimantari1
m.fatih.taner@gmail.com