BAYİLİK VERENLER

BAYİLİK VERENLER AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINDAN BAYİLİK FİRMA BİLGİ İNTERNET SİTESİ TELEFON VEYA FİRMA TANITIMLARINI GİREBİLİRLER. SİTEMİZDE ÜCRETSİZ BAYİLİK VERENLER TANITIMI YAPILMAKTADIR.

Bayilik ve Franchise veren firmaların bilgilerinin bulunduğu bir dizin. İlgili firmalara online başvuru yapılabilir.
bayilik verenler ilanları 1 bayilik verenler ilanları 1. … Türkiye Genelinde Bayilikler Verilecektir (Bayilik İlanları) … Girişimcilere Franchise Bayilik (Bayilik İlanları) …

Ücretsiz bayilik verenler

Bayilik verenler için ücretsiz bayilik ilanları. Kolayca Ücretsiz bayilik verenler arayabilir veya ücretsiz bayilik verenler bulabilirsiniz.
Türkiye’nin Bayilik Rehberi. Bayilik portali, bayilik verenler, bayilik veren firmalar.
 
Bayilik ve Franchise veren firmaların bilgilerinin ve bayilik haberlerinin bulunduğu bir dizin. İlgili firmalara online başvuru yapılabilir.
Bayilik verenlerin hangilerinin uzun vadede olduğuna bakıldığında ,dört faktör önemlidir.İşinden para kazanmabilmek önemlidir.

5 thoughts on “BAYİLİK VERENLER

  1. Gelato Artigianale Italiano, 2010 yılında Rodos’ta yüksek kalitede İtalyan dondurması yapımı ve satışı üzerine uzmanlaşmış bir mağaza zinciri yaratmak ve geliştirmek amacı ile kurulmuş bir markadır. Bayilik destekleri aşağıdaki gibidir:
    – Şubenin yeri, kaynaklar ve yerleştirme hakkında ön bilgi
    – Faaliyetin optimal uygulaması açısından seçilen mülkün özelliklerinin değerlendirilmesi (yerin stratejik değerlendirilmesi ve kira/ek maliyetler v.b. açısından uygunluğu)
    – Dondurma laboratuvarının kurulumunda yardım, ayrıca perakende alanının hazırlanması (ekipmanın uygunluğu, planimetrik çalışmaları v.b.)
    – Mağazanın genel dekorasyonu dahilinde mobilya satın alma ve hazırlık için yardım
    – Makine ve ekipman satın alımında yardım (pastörizör, derin dondurucu, buzdolabı, dolaplar, v.b.), kişisel tanıtımlar ve uluslararası pazarda lider markaların yöneticilerinden indirim dahil)
    – Kişisel tanıtımları da dahil iyi hammadde tedarikçileri (sadece taze, doğal ve kaliteli ürünler) ve fiyatları hakkında bilgiler;
    – Envanter ve ilgili stokların doğru yönetimi hakkında bilgiler
    – Hem laboratuvar hem de satış tezgahı için personel eğitimi
    – İmaj ve genel tarz dahil olmak üzere ticari promosyonlar ve reklam önerileri;
    – İlgili tariflerle sanatsal dondurma yapımı için yüksek kalitede kurslar
    – İşe başlama ve kurma aşamalarında ve girşiminizin diğer aşamalarında ihtiyacınız olduğunda destek sağlanması

    Yukarıda söz edilen hizmetler birbirinden bağımsızdır. Gerektiğinde bir bütün olarak ya da ayrı ayrı verilmeleri sözkonusu olabilir.

    Daha fazla bilgi için lütfen iletişim kurunuz.

  2. emekliyim samsunda yaşıyorum diksiyonum oldukça kuvvetlidir. organizasyon kurup iş yapabilirim.evden sipariş ile her türlü işi yapabilirim.kendime uygun iş arıyorum.evden yemek siparişi olabilir el işi olabilir paketleme işi olabilir yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler

  3. SİGARA PAKETLERİ ÜZERİNDEKİ YASALARDAN KAYNAKLANAN YAZI VE RESİMLERİN, SİGARA KULLANICILARINI RAHATSIZ ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ…!!
    STARBOX TESCİLLİ MARKAMIZ İLE YÜZLERCE FARKLI ÖZEL TASARIMLI SİGARA KUTULARIMIZIN TÜRKİYE ÇAPINDA BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR.

    *DAĞTIM AĞINA SAHİPSENİZ YENİ BİR ÜRÜN KATMA FIRSATI

    *EKİBİNİZ DOĞRULTUSUNDA SATIŞ AĞI KURMA FIRSATI.

    *EK İŞ YAPARAK KAZANCINIZA YÜKSEK GELİR GETİRME FIRSATI

    Ürün, özel tasarımlı standı ile birlikte 21 adet olmakta ve standın tüketimi 1gün içinde gerçekleştiği test edilmiştir.
    Tasarım anketi 1000 kişi üzerinde yapılmış olup, tüketim oranı 254 satış noktasında denenmiştir.
    (Satış noktalarında standın 1günlük tüketimi %97 oranında gerçekleşmiştir.)
    Sizde STARBOX yetkili bayisi olup kendi işininizin patronu olmak istiyorsanız Yetkili Satış Uzmanlarımız ile irtibata geçiniz.
    İRTİBAT : 0212 516 02 02 – 0541 451 61 83

  4. slm ben sakaryada oturuyorum inşaatla ilgili iş arıyorum yurt içi ve yurt dışı tecrübelerimle ekibimle çalışmayı arzu ederim.

    1.kaba
    2.ince işler
    3.saha ve genel kalfalık işleri yaptım.

  5. Çok düşük bir sermaye ile kendi işinizi kuracak ve kısa sürede yüksek kazançlar elde edebileceksiniz.

    Puzzle Time “kendine özgün kutusunda” yayınlandığı ilin seçkin kafelerinin her masasında, işletmelerin kasasında ve bekleme salonlarında
    bulabileceğiniz, küçük ve orta ölçekli işletmelerin hizmette bulundukları il merkezi ya da ilçelerinde hedef kitlesine uygun,
    düşük bütçeyle ve etkili yöntemlerle maksimum sonuç almalarını sağlayan ücretsiz haftalık kafe yayınıdır.

    Puzzle Time’nin profesyonel destek birimi ile hata düzeyini minimuma indirecek ve sistemi pazarlamanın püf noktalarını öğreneceksiniz.
    Tasarım birimi ile reklam tasarımlarınızda size sürekli destek sağlanacak, isterseniz reklamlarınızı hiçbir bedel almadan hazırlanacaktır.
    Yayın ekibimiz ile de her hafta okuyucunun ilgisini çekecek komik hikâyeler, haftalık burç, bunları biliyor muydunuz köşesi bulmaca ve sudoku gibi
    içerikler hazırlanıyor.

    Puzzle Time lisansını aldıktan sonra size sadece reklam toplamak ve yayınların dağıtımını gerçekleştirmek kalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir