İŞ ARAYANLAR

2015 yılında yeni yılda İş Arayanlar dileriz bahtınız açık olur ve kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz işlerler karşılaşır çalışırsınız.2014 nasıl geçti 2015 yılından neler bekliyorsunuz sorularına verilen cevaplarda erkekler haklı olarak verdiği cevap para ve HUZUR,kadınların cevapları ise aşk ve para burada ortak nokta para olmakla birlikte erkeklerin huzura ihtiyacı olduğunu kadınlarından sevigiye aşka htiyacı olduğu söylebiliriz. Aslında burada esas gerekli olan para çünkü diğer konularda kadınlar erkrlere birazcık huzur verselerzaten aradıkları aşkı bulacaklar:)

İş arayanlar sitemizin yorum kısmından kendi özellikleri tanıtan kısa bir yazı ve iletişim bırakabilirler böylece bir iş bulma şansına sahip olabilirsiniz. Kaybedeceğiniz bir şey yok.

örnek: ev hanımıyım bir kaç yıl network işi yaptım. güvenilir network firması ile çalışabilirim telefon deyip ilan bırakabilir.

Belkide arayan biri denk gelip size ulaşacaktır.

İŞ ARAYANLAR yorum kısmındanilanınızı bırakınız

13 thoughts on “İŞ ARAYANLAR

  1. = İ N Ş A A T =
    merhaba alçı ve alçıpan işleri yaıyorum daha önce MONO mimarlık bünyesinde altında avm.lerde KİĞILI magazalarının işlerini yapıyordum 8 yılı aşkın bir süredir bu sektörün içindeyim İLGİLİLERE DUYRULUR

    İRTİBAT : CEP : 0 5 3 5 748 57 10

    MAİL : selim_gulbahar@hotmail.com

  2. yakLa$ık 3Sene tefaL magzaSında müdüRLuk ve Satı$ danı$manı oLaRak CaLı$tım $uanda i$aRıyoRum iLgiLenenLeR iCin t$k

  3. ev hanımıyım evde dantel işleri yapabilirim küçük bebegim var ama sürekli gelir getiricek iş arıyorum aileme katkıda bulunmak istiyorum eşim işten çıkarıldı ilgilenen olursa şimdiden teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir