kırıklareli iş arayanlar

Her gün güncellenen ve giderek daha çok kişiye ulaşmaya başlayan Kırklareli İş Arayanlar sayfamızdasınız. Sayfamıza ilan bırakmak için aşağıda yer alan yorum kısmından kişisel bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi girmeniz yeterli. Sizinde okuduğunuz gibi ilan vermek için ücret ödemeniz yada üye olmakla uğraşmanıza gerek yoktur. Kırklareli İş Arayanlar sayfamıza iş arama ilanlarınızın yanı sıra her türlü bilgilendirme mesajınızıda girebilirsiniz. Örneğin kurs ve seminerler için duyurularda bulunabilirsiniz. İş arama ilanı verirken aşağıda yer alan örnek ilanlarımızda da olduğu gibi  mümkün olduğunca varsa iş deneyimlerinizi, sertifikalarınızı ve vasıflarınızı belirtmeye çalışın ve ilanınızla ilgilenen kişi yada kurumların size ulaşabilecekleri iletişim numaralarınızı yazmayı unutmayınız.

Sekreter olarak iş arıyorum

24 yaşında sekreterlik bölümü mezunuyum. Halkla ilişkiler konusunda deneyim sahibiyim. İyi derecede ingilizce biliyorum. Daha önce özel bir dershanede halkla ilişkilerde 4 yıl çalıştım ve dershanenin el değiştirmesi nedeni ile işten ayrıldım. Çok acil iş arıyorum sekreterlik yada halkla ilişkiler olabilir. Telefon:

vasıfsız elemanım

19 yaşında vasıfsız elemanım. Askerliğim 1 yıl tecilli. Bu bir yıl boyunca çalışabileceğim herhangibir iş arıyorum. Her işi yapabilirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir