Vekil Ebe Hemşire Alımları

Vekil Ebe Hemşire Alımları 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 86. maddesine göre gerçekleştirilmektedir. KPSS puanına ve diploma notuna göre gerçekleştirilen atamalar ile görevlendirilen vekil ebe ve hemşireler emekli sandığına bağlı olarak çalışmaktadırlar ve atamaları İl sağlık müdürlüğünce belirlenen komisyon aracılığı ile gerçekleştirilir. Vekil Ebe Hemşire Alımları ile ilgili olarak verilen ilanlar ise şöyle;

Vekil Ebe Hemşire Alım İlanı-Kilis Sağlık Müdürlüğü

21-24 Şubat tarihleri arasında sağlık meslek lisesi ve sağlık meslek yüksek okulu mezunlarının ebelik ve hemşirelik bölümlerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği kadro için detaylı bilgiyi kilis sağlık müdürlüğünün internet sitesinden edinebilirsiniz.

Vekil Ebe Hemşire Alım İlanı Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü

Erzurum il sağlık müdürlüğü kendisine bağlı olan 7 ilçede yer alan 14 sağlık evi ve TSM için 14 vekil ebe alımında bulunacağını açıkladı. Başvuruda bulunmak isteyen adayların sağlık meslek lisesi yada sağlık meslek yüksek okulu ebelik bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiyi Erzurum il sağlık müdürlüğünün internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir