Yeni yılda indirim arayanlar

Büyük firmaların bir çoğu 2011 yılına iyi bir giriş yapabilmek için arka arkaya indirim kampanyaları yayınlamaya başladılar. Sizde yeni yıl için ihtiyaç listenizi belirleyin ve listenizde aşağıda yer alan indirim kampanyalarında yer alan ürünler varsa hiç kaçırmayın.  Yeni Yılda İndirim kampanyaları düzenleyen firmalardan bazıları ve indirim oranları;

Tepe Mobilya

Mobilya diyince akla ilk gelen firmalardan olan Tepe Mobilya yeni yıla özel kampanya indirim oranını %30+%15 olarak belirlemiş.

İstikbal

İstikbal Mobilya mağazaları ise rahat bir uykunun garantisi olan İstikbal Yataklarda kampanya yapmış. İndirim oranı %20 ayrıca Maxımum kart sahipleri peşin fiyatına 12 taksit imkanından yararlanabiliyor.

Sıemens Beyaz Eşya

Yeni yıla yeni eşyalarla girmek isteyenler için Siemens te indirim oranları belirli ürünlerde %40 ila %50 arasında değişiyor.

 Lenova Bilgisayar

Teknoloji tutkunları için Lenova Bilgisayar Lenova S9 Netbook’un fiyatı yeni yıl kampanyasına özel 399 dolar+KDV

Banka Kredileri

Ay sonunu sayesinde getirdiğimiz banka kredilerinde de değişik kampanyalar başlamış durumda. Bazı bankalar  kredi ödemelerinde 3 ay öteleme imkanı sunarken bazı bankalarda masrafsız kredi avantajı sunuyorlar. Tüm bankaları değerlendirip öyle karar verin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir