Bayilik

Sürekli olarak değişen ekonomik veriler ile beraber artık pek çok büyük şirket büyümek için yatırım yapmak yerine Bayilik sistemi oluşturmayı tercih ediyor. Bayilik sisteminde işleyiş ise son derece basit. Bayilik vermek isteyen markalar bunları ilan ediyorlar. Daha sonra bu ilanlara yapılan başvurular değerlendiriliyor ve aranılan şartlara sahip başvurular kabul edilerek bayilik anlaşması imzalanıyor.  Bayilik almak isteyenler daha yüksek kazançlar elde etmek için ünlü markaları tercih ediyorlar. Ancak ünlü markaların bayilik şartları ve katılım payları oldukça yüksek. Tanınmamış markalar ise tanınırlıklarını artırmak için çoğu zaman katılım payı ve hiç bir ücret talep etmeden sadece satacağınız ürünlerin ücretini tahsil ederek bayilik hakkı veriyorlar. Bugün ülkemizde en yaygın bayi ağı su markaları ve fast food tarzı yiyecek satan markalar arasında yaşanıyor. Bayilik arıyorsanız yada vermek istiyorsanız sayfamızın sonunda yer alan yorum bölümünden ücretsiz olarak ilan verebilirsiniz.

3 thoughts on “Bayilik

  1. Sağlıklı yaşamak için önce kullandığımız deterjana, makyaj ürünlerine, cilt bakım ürünlerine, içtiğimiz suya dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum.
    Amway bize sağlıklı bir yaşam vaad ediyor.
    Su arıtma cihazı: Öncelikle diğer arıtmalar gibi suyun magnezyum ve kalsiyumunu arıtmadığı için kemik erimesini desteklemiyor. 69 halı saha büyüklüğündeki karbon filtresi ve filtrenin ortasında bulunan UV ışınları sayesinde en küçük tortu ve mikropların geçmesini engelliyor. e-Spring suyu biriktirmez, musluk açıldığında direkt arıtır. Bu sayede bakteri oluşumunu engeller. “Kira da oturmasaydım hiç düşünmez taktırırdım.” diyorsanız. e-Spring arıtma cihazının taşınması ve monte edilmesi çok kolay.

    Amway sağlıklı yaşam için organik malzeme kullanmayı ilke edinmiş bir marka. Ürünler konsantre olduğundan normalden çok daha az kullanarak hem doğaya zarar vermiyoruz hem de ekonominizi düşünüyoruz. Deterjanları muhafaza etmek için kullandığımız kaplar dahi doğada çözünebilecek malzemeden üretilmiştir. (L.O.C. dışındaki ürünlerin içinde %1-%2 oranında kimyasal bulunmaktadır.) Ürünlerimizin tamamı ortalama 400 kalite testinden geçirilmektedir ve %100 tatmin garantisindedir. Yani “memnun kalmadım” diyen müşterinin ürününü 3 aya kadar iade edip ücretini kesintisiz verebiliyoruz.
    Artistry dünyanın önde gelen ilk 5 kozmetik markasından biri.. Makyaj malzemeleri dahil organik ve vitaminli.
    Günlük cilt bakım ürünlerinin yanı sıra profesyonel cilt bakım kürlerinizi evinizin konforunda uygulayabilirsiniz.
    Üstelik doğrudan satışı benimsemiş bir marka olarak kendi kalitesindeki bir markaya kıyasla yarı yarıya daha ucuz.
    Beautycycle, Amway’in kendi üretimi olan yeni kozmetik markası. Yine organik ve yine vitaminli.
    Nutriway, kısaca %100 organik ve tarladan kapsüle tamamen kendi üretimi olan beslenme destek ürünleri üreten kendi alanında öncü markalardan biri..

    Amway bayilik alıp yakın çevrenize sattığınızda mahçup olmayacağınız bir marka. Gerçekten çalışmak isteyenler arasın.
    0541 411 58 70

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir