Hürriyet Emlak Arayanlar

Hürriyet Emlak Arayanlar sayfamız üzerinden satılık emlak, kiralık emlak ilanlarınızı ücretsiz olarak verebilirsiniz. Emlak satış ilanlarınızı verebileceğiniz gibi arayış içerisinde olduğunuz emlak özelliklerini belirterek emlak arama ilanlarınızıda sayfamız üzerinden verebilirsiniz. Sayfamıza vermiş olduğunuz ilanlarınız için onay mesajı beklemenize gerek yoktur, siz sayfamıza eklediğiniz anda ilanlarınız yayınlanmaya başlar ve Hürriyet Emlak Arayanlar sayfamıza ilan vermek için üyelik formları doldurmanızada gerek yoktur. Hürriyet Eleman Arayanlar sayfamıza ilan vermek için bütün kolaylıklar size sunulmuş durumda. İlan vermek için yapmanız gereken tek şek aşağıda yer alan örnek ilan metinlerimize benzer formatlarda oluşturmuş olduğunuz emlak ilanlarınıza iletişim bilgilerinizi eklemektir.

Satılık Daire

Elvankentte özel güvenlikli site içerisinde ihtiyaçtan acil satılık süper lüks yapılı 3+1 156 metrekare  daire. Araç ile takas olabilir. 130.000 lira pazarlık payı dahil.

Keçiörende Satılık Dükkan Arıyorum

Keçiören merkezde tercihen işlek cadde üzerinde olan en az 80 metrekare civarında olan, kuruyemiş dükkanı olarak kullanıma uygun satılık dükkan arıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir