İş kurmak istiyorum

Girişimciliğin her geçen gün daha da değerlendiği ülkemizde bunun desteklenmesi için pek çok hibe kredi de veriliyor. Böylelikle istihdam edilen kişilerin sayısının artırılarak işsizlik oranının düşürülmesi amaçlanmaktadır. Son yıllarda özellikle de Avrupa Birliği destekli hibe krediler ile kadınların iş hayatında daha fazla yer almasını sağlamak amaçlanıyor. 

Hibe krediler ile ilgili bilgi almak için bağlı bulunduğunuz il valilikleri ile iletişim kurabilirsiniz. Çünkü bu tip krediler genellikle valilikler üzerinden ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Hibe kredilerin yanı sıra sanayi ve ticaret odalarının düşük faizli ve ilk bir kaç yıl ödemesiz olan destek kredileri de bulunmaktadır. İş kurmak için çok iyi karar vermeniz gerekmektedir. Kurmak istediğiniz iş için sermayeniz çok yüksek değilse mutlaka bildiğiniz bir sektör olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede daha başarılı olma şansınız yükselir. Bayilik almakta çok kazançlı bir iş fırsatı olmakla beraber yüksek sermaye birikimi gerektirir.

1 thought on “İş kurmak istiyorum

  1. slm arkadaşlar SAKARYADA düğün salonu açmak istıyorum ortak olucak arkadaşlara seslenıyorum ARSASI ELIMIZDE MEVCUTTUR eger iş yapmak ısteyenler olursa yardımcı olucagım butun ortaklık noter huzurunda olucaktır kendım esnafım butun işleri normel pıyasanın cok daha altında yaptırma ımkanına sahıbım detaylar için iletişime gecersenız sevınırım 0546 971 70 21

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir