İşkur kursları Ankara

İş ve İşçi Bulma Kurumu işsizlik ile mücadele kapsamında düzenlemiş olduğu mesleki eğitim kurslarına tüm hızı ile devam ediyor. Bu kurslar sayesinde bir çok kişi daha kolay iş bulabiliyor. Kursların en büyük özelliği ise kurs boyunca kursa katılan kursiyerlere günlük yol parası gibi giderlerinin karşılanması için günlük 15,00 lira ödenmesi.

Böylelikle cebinizden hiç bir masraf etmeden Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bir sertifika edinme imkanı buluyorsunuz. İşkur kurslarının en çok düzenlendiği illerden biri de Ankara. Ankara da şu anda başvuruya açık olan kurslar arasında Çankaya’da düzenlenen Büro Memuru (Genel, Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Görevlisi, Bilgisayar İşletmeni, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı, Yönetici Sekreter, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı ve Kasiyer ‘lik kursu yer almaktadır.Mamak’ta düzenlenen kurslar arasında ise  Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi, Kat Görevlisi-Temizlik, Cilt Bakım Ve Güzellik Meslek Elemanı ile Aşçı’lık kursları bulunmaktadır.

 

2 thoughts on “İşkur kursları Ankara

  1. Merhabalar ben Ankara yenimahallede ikamet ediyorum ve işkurun bilgisayarlı muhasebe kursunuza katılmak istiyorum satış ve pazarlama sektöründe çalışıyor idim fakat işten ayrıldım yaşım 28 bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    SAYGILARIMLA

  2. BEN KEÇİÖREN DEKİ İŞKUR KURSUNA KATILMAK İSTİYORUM 41 YAŞINDA EV HANIMIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
    .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir