Keçiören’de İşkur Kursu

Keçiören Belediyesi ve İşkur ortaklığı ile özürlüler için Web Tasarımcılığı kursu açılıyor. Dünya Engelli ve Dostları Gelişim Derneği tarafından ortapedik engelliler için verilecek olan kurs toplam 64 günü kapsıyor ve 320 saat sürecek. Kursa katılanlar kurs sonunda yapılacak olan uygulamalı ve yazılı sınavda başarılı olurlarsa ileride iyi bir iş sahibi olmalarına yardımcı olacak Milli Eğitim Bakanlığından onaylı  Web Tasarımcısı sertifikası kazanacaklar. Kursa katılanların adına açılacak olan hesaplarına aylık olarak İşkur tarafından günlük 15 lira ücret toplamı yatırılıyor. Paranın yatırılma amacı ise kursiyerlerin yol parası gibi giderlerinin karşılanması. Yani cebinizden hiç bir artı maliyet çıkmadan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sertifikanız oluyor. Son yıllarda internet kullanımının çok büyük bir hız ile artması nedeni ile web tasarımcılığı geleceğin meslekleri arasında gösteriliyor. İşkur’un resmi internet sitesine üye olarak dilerseniz hemen başvuruda bulunabiliyorsunuz. Son başvuru tarihi 03.10.2011 olarak belirlenmiş.

10 thoughts on “Keçiören’de İşkur Kursu

  1. meraba 1988 dogumluyum 3 yıldır guvenlık gorevlısı olarak calısıyorum kecıoren ıncırlıde ıkamet etmekteyım

  2. merhaba sosyal hizmetler önlisans mezunuyum.Grafik tasarım,bilgisayar işletmenliği sertifikalarım var.Hasta kayıt kabul kursu aldım kendime güvenim sonsuz liderlik vasfınada sahibim beni değerlendirirseniz yanılmadığınızı kanıtlarım uygun lategoriler doğrultusunda iş istiyorum şimdiden teşekkürler.506.272.91.89

  3. selamlar 24 yasındayım Süleyman demirel üniversitesi Bilgisayar prog. mezunuyum iyi derecede bilgisayar biliyorum belediyede uygun iş olursa çalışmak istiyorum keçiörende ikamet ediyorum.
    05077242589

  4. merhaba ben ebru. 24 yaşındayım. kırıkkale işletme mezunuyum. orta derecede bilgisayar kullanabiliyorum. belediyede uygun iş olursa çalışmak istiyorum. Ayrıca Ankarada ikamet ediyorum.

  5. acil iş arıyorum e sınıfı ehliyetim var kaynaktan anlarım numaram 05362777135

  6. merhaba 26 yaşındayım keçiörende ikametgah etmekteyim personel sorumlusu olarak görev yapmaktayım aydınlıkevler ticaret meslek lisesi mezunuyum değerlendirmeye alırsanız sevinirim teşekkürler

  7. Merhaba 1974 ANKARA doğumluyum keçiören incırlıde ıkametgah etmekteyım lıse mezunuyum az derecede bılgısayarım var iş talebimin tarafınızca degerlendırılmesı saygılarımla arz ederım. 0533 375 94 52

  8. selamlar ben REMZİ ATLI 8 Senedir okulda çalışıyorum.Bu yıl kadrolu ataması yapılınca bize yol gözüktü.okullarda veya belediyede bana göre iş olursa çalışmak isterim.Ankarada ikamet etme imkanım vardır.değerlendir meye alınırsam sevinirim saygılarımla.

  9. selamlar .. 23 yaşındayım , selçuk üniversitesi edebiyat fakültesi tarih bölümü mezunuyum . aynı üniversitenin ahmet keleşoğlu eğitim fakültesinden pedogojik formasyon ( öğretmenlik ) sertifikası aldım . keçiören ankara’da ikamet etmekteyim .
    ev : 0 312 381 28 82
    cep : 0 554 380 26 76

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir