Online İlan Ver

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte artık hem iş arayanların  hemde eleman arayanların ilk tercihleri online ilanlar oluyor. Eleman arama, iş arama, satılık yada kiralık konut gibi her türlü emlak ilanları, satılık araç, kiralık araç, ders verenler gibi her konuda il sınırlaması olmaksızın ücretsiz olarak ve isterseniz üye olmadan Online İlan Ver ‘ebilirsiniz. Online İlan Vermek için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan yorum bölümünden ilan başlığı, ilan vermek istediğiniz konuyu içeren ilan metniniz ve ilanınız ile ilgili olarak sizinle irtibat kurmak isteyecek kişi yada kurumların size ulaşabilecekleri iletişim bilgilerinizi eklemektir.

Temizlik Elemanı

Şirketimizin Tuzla-Orhanlı bölgesinde yer alan canlı hayvan üretim tesisinde temizlik elemanı olarak istihdam edilmek üzere, tercihen yakın bölgelerde ikamet eden ve çiftlik iş tecrübesine sahip olan,  çiftliğimizde bulunan küçükbaş ve büyükbaş hayvan ağırlarının temizliklerinden sorumlu olacak, 60 yaşını aşmamış bay personel aramaktayız. Çalıştırılacak kişiler sigorta kapsamında olacaklardır ve yemekleri şirketimiz tarafından verilecektir.

Sekreter

Ankarada gümrük müşavirliği yapmış olduğumuz şirketimizde sekreterya bölümünde görevlendirilece, büromuzun genel işlerini yapmakla yükümlü olacak, büronun genel temizliğini yapabilecek, çay servisininde bulunabilecek, tercihen balgat ve yakın çevresinde ikamet eden, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren, 35 yaşını aşmamış bayan personel aramaktayız. senem@armeda.net adresine özgeçmişlerinizi mail olarak yollayabilirsiniz. Uygun bulunan adaylar mülakata davet edilecektir.

 

1 thought on “Online İlan Ver

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir