2012 memur alımı

2012 memur alımı için açılacak olan pozisyonların belirlenmesine devam ediliyor. Bu yılda en çok memur istihdamı yapacak bakanlıklar arasında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı öne çıkıyor. Özellikle de deprem bölgesi Van için iki bakanlığında çok yoğun bir alım gerçekleştireceği önceden belirlenmiş durumda. 

Bunun yanı sıra 2012 yılında engelli kadrosuna memur alımları içinde özel bir açıklama yapılmış durumda. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin yapmış olduğu açıklamada 2012 yılında engelli kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen kişiler için Mart ayında özel bir sınav yapılacağını ve bu sınavdan alınan puanlara göre engelli memur ataması yapılacağını açıkladı. Bu sene memur olmak isteyen lise ve ön lisans mezunları içinde KPSS sınavı düzenleniyor. Memur olmak ve 2012 memur alımları için açılan kadrolara başvuruda bulunmak istiyorsanız mutlaka düzenlenen bu KPSS sınavlarına katılmanız ve iyi puanlar almanız gerekiyor.

3 thoughts on “2012 memur alımı

  1. bende ozürlüyüm iş arıyorum lütfen yardımcı olun yüzde 65 özürlü raporum vardır her işide yapabilirim numaram 05344060294

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir