2012 memur alımları

2012 yılında devlet memuru olmak isteyen kişiler oldukça şanslı görünüyor. Çünkü bu yıl bir çok kamu kurum ve kuruluşu personel alımında bulunacak. Hatta alımlar çoktan başladı bile. 2012 yılında ilk alımlara Adalet Bakanlığı başlarken katip, gardiyan, şoför ve mübaşir gibi bir çok kadro için personel alımında bulunuyor. Adalet Bakanlığı sadece sözleşmeli olarak 5 bin 544 personel alımında bulunuyor. 

Bunun yanı sıra pek çok bakanlıkta uzman yardımcılığı pozisyonu için alımlarda bulunuyor. Henüz personel işleri tam alımlar için liste ve yeni bir takvim yayınlamazken en çok alımın yine her zamanki gibi Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor. Açılan pozisyonları ve sınav duyurularını takip etmek için sitemizi düzenli olarak takip etmeniz yeterli olacaktır. Sitemiz üzerinden düzenli olarak devlet memuru olmak için açılan sınavların duyuruları ve sınav tarihleri yayınlanmaktadır.

2 thoughts on “2012 memur alımları

  1. Görüşmemize göre cv’mi gönderirim.
    Gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica eder,
    Şimdiden teşekkür ederim.

  2. Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi 3 cü sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım bilgisyar ve muhasebe biliyorum kurumlarınızda çalışmak istiyorum teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir