ADALET BAKANLIĞI 860 İNFAZ VE KORUMA MEMURU ÖĞRENCİ ALIM İLANI

Adalet bakanlığı yapılan açıklama ile 860 infaz ve koruma memuru alımı yapacağını belirtti. Alım yapılacak yerler: Bolu, Artvin, İzmir, Karabük, Bandırma, Kocaeli’dir.

Başvuru yapılabilmesi için adayların verilen başvuru formunu el yazısı ile doldurmaları gerekir. Başvurular, sınavların yapılacağı Ankara, Bakırköy ya da Erzurum Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına yapılabilecektir.

 Başvurular 21 mayıs 2012 tarihinde başlayıp 30 mayıs 2012 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapabilmek için KPSS sonucunuzun da en az 70 olması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli olan belgeler:

El yazısı ile yazılmış başvuru formuAdli sicil ve arşiv kaydının bulunmadığına ilişkin beyan2010 ya da 2011 KPSS sınav sonucuİki adet vesikalık resimBaşvuru belgelerini eksiksiz olarak tamamlayan adaylar belirtilen sınav yerlerine ya da mahalli cumhuriyet başsavcılıklarına başvuru yapabilirler. Başvurusu kabul edilen adaylar sözlü sınav ve mülakat yapılması için cumhuriyet başsavcılığı resmi web sitesinde duyurulacaktır. Ayrıca bir yazı gönderilmeyecektir.

İnfaz ve koruma memuru öğrenci alımlarına dahil olabilmek için gerekli bazı genel ve özel şartlar bulunmakta. Bunlar :T.C vatandaşı olmakHerhangi bir suç nedeni ile hüküm giymemiş olmakAskerlikle ilişiği bulunmamakEn az lise veya denk okul mezunu olmakErkek adaylar için 170cm, bayan adaylar için 160cm, boy uzunluğunda olmakYapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç almakKPSS sınavından en az 70puan almış olmakGörev yapmaya engeli bulunmamakBaşvurusu kabul edilen adaylar 04 haziran tarihinde Cumhuriyet resmi web sitesinde duyurulacak 05 haziran 2012 tarihinde boy ve kilo ölçümleri yapılacaktır.

Sözlü sınav ve mülakat konuları ve başvuru formuna ulaşabilmek için www.memurlar.net/ilan sayfasına bakabilirsiniz.

1 thought on “ADALET BAKANLIĞI 860 İNFAZ VE KORUMA MEMURU ÖĞRENCİ ALIM İLANI

  1. bn senem erdogan adiyaman gölbasinda dogdum buyudum ve bu sene mezun oldum adiyaman golbasi lisesinden ..aileme maddi olarak yardimda bulunmak istiyorum ve bu yuzden basvuru yapiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir