ANKARA ÜNİvERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

ANKARA ÜNİvERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Sözleşmeli personel normal personellerden biraz farklı bir uygulamaya tabi olan personellerdir. Bu uygulamada normal personel gibi kadro verilmiyor. Her yıl tekrarlanan sözleşme ile personelle her yeni yıl için iş anlaşması yapılıyor. Eğer istenirse bir sonraki yıl sözleşme yenilenmeyebiliyor.

Ama her koşulda insanların çalışmaya para kazanmaya ihtiyacı var. Ankara üniversitesi de yeni açılan pozisyonları için personel alımı yapıyor. Sayfamızda başvuru için neler gerekli, başvuru yeri, alım yapılan pozisyonlar gibi bilmeniz gereken her şey verilecektir.
Alım yapılan pozisyonlar fizyoterapist, sağlık personeli, çocuk gelişimci, çözümleyici pozisyonlarıdır.

Çözümleyici pozisyonuna başvuru yapmak için web tabanlı yazılım geliştirebiliyor olmanız, Linux biliyor olmanız gibi şartlar aranmaktadır. Başvuru yapabilmek için 2010 KPSS sınavına girmiş olmanız gerekiyor. Başvuru yaparken sizden sınav sonuç belgeniz istenecektir. Diploma örneği, vesikalık gibi ayrıntılar da yer almakta. Başvuruları elden yapabiliyorsunuz.

Ayrıca üniversitenin yayınladığı başvuru formunu da doldurarak başvuru sırasında vermeniz gerekiyor. Başvurusu kabul edilip ataması yapılacak adaylar internet üzerinden duyuruluyor. Çözümleyici içinse adaylar ikinci bir sözlü sınava tabi tutuluyorlar.
Resmi gazetede yayınlanan personel alımı ilanı 15 gün süreyle geçerli olacak. Bu yüzden hızlı olmanızda yarar var. daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.memurlar.net-ilan sayfasına bakabilirsiniz.
Yapılan personel alımları sözleşmeli personel alımı olacak. Başvuru sonuçları ise www.personeldb.ankara.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

1 thought on “ANKARA ÜNİvERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

  1. sakarya kadın dogum ve cocuk hastanesınde 5 yıldır calısıyorum tıbbı sekreter mezunuyum çalısırken 2 yıl boyunca hem halk egitimde hem de özel akademi dersahanesinde eğitmenlik yaptım AKDENİZ ÜNV..çalışmak isterim ilgilenirseniz sevinirim .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir