Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için yeni bir ilan yayımladı. Celal Bayar üniversitesi personel alımı için verilen ilanda sözleşmeli personel alımında bulunulacak pozisyonlar arasında Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri, Sağlık Teknisyeni, Fizyoterapist ve Laborant olmak üzere toplamda 48 personel alımında bulunulacağı duyuruldu. 

İlgili pozisyonlar için alımlarda yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak olup başvuruda bulunan adaylar KPSS B grubu puan sıralamasına göre işe alınacak. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını en geç 28 Şubat tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekiyor. Başvuru esnasında adaylardan istenilen evraklar ise şöyle:

1- Başvuru formu

2- Öğrenim belgesi (Aslı veya onaylı sureti)

3- 1 adet resim

4- KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

5- Nüfus cüzdanı tasdikli örneği

6- Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belgenin aslı.

7-Aranan niteliklerde belirtilen ve istenen belgelerin aslı ya da onaylı sureti.( Deneyim belgesinin; Resmi belge sıfatı taşıması gerekmektedir.)

Adres:Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü

Personel Daire Başkanlığı İstasyon Mevkii

Merkez/MANİSA Posta Kodu: 45040

 

4 thoughts on “Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor

  1. iyi gunler ben anadolu universitesi eczacilik bolumu eczane hizmetleri programindan mezunum.. saglik teknikeri pozisyonunda eczanenizde gorev almak isterim.. tesekkurler.

  2. sakarya kadın dogum ve cocuk hastanesınde 5 yıldır calısıyorum ortaögretim tıbbı sekreter mezunuyum çalısırken 2 yıl boyunca da hem halk egitimde hem de özel akademi dersahanesinde eğitmenlik yaptım akdeniz ünv.çalışmak isterim ilgilenirseniz sevinirim .

  3. slm merhaba ben sadullah tercumanlik yapiyorum ve 5 dil bilyorum / arapca / hindca / parsca / uzbekca / bangladesca telponim bu 05413918663

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir