Eti Maden İşletmeli Process işçi alımı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan alımlarda kimya ve makine bölümlerinde vardiyalı çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacaktır.

İşçi alımlarına katılabilmek için adayların 2010 KPSS sınavına girmiş olup KPSSP94 puanlarının 60 ve üzeri olması gerekmektedir. Adayların adres bilgileri göz önüne alınarak yanlış ya da yalan beyanda bulunanların başvurusu kabul edilmeyecektir. 20 Haziran2012 tarihine kadar devam edecek olan başvurular il müdürlüğü ya da iş kur resmi web sitesinden yapılabilecektir. Başvuruları kabul edilen adaylar eğitim durumu, tecrübe, öncelik sebebi gibi durumlarını kuruma bildirmek zorundadır. Gerekli bildiriyi yapmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Tercih edilen yerler arasında Ayvalık, Balıkesir Merkez, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit/Balıkesir, Erdek, Balıkesir/Gönen, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Savaştepe, Sındırgı, Gömeç, Susurluk, Marmara bulunmaktadır.

İlan için başvurular 20 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecektir.  İşçi alımları merkezi sınav kapsamında gerçekleştiriliyor. Yazılı ve sözlü olarak yapılacak olan sınavlara adaylar arasında durumu uyan ve başvuru kabul edilenler katılabilecek. Sınavlara kimlerin katılabileceği de, sınav yeri ve zamanı da adaylara yazılı olarak bildirilecek. Adres beyanında aylan beyan yapanların başvurusu kabul edilemeyecek. İşçi alımları hem makine bölümü hem de kimya bölümü için geçerli olacak. Sistemde çalışacak kişiler vardiyalı sistem dahilinde çalışacaklar.

Sınav başvurusunu www.iskur.gov.tr adresinden ya da Eti Maden İşletmeleri il müdürlüğünden yapabilirsiniz.

1 thought on “Eti Maden İşletmeli Process işçi alımı

  1. 2012 balıkesir üniversitesi maden teknolojisi mezunuyum .Balıkesir de oturuyorum iş arıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir