İşkur iş garantili kursları

İşkur yeni geliştirdiği sistem ile personel açığı bulunan ancak mesleki bilgi ve deneyime sahip personel almak isteyen işverenler ile ortak kurslar oluşturmaya başladı. İşkur iş garantili kursları kapsamında belirli süreli maaşı kendisi karşılayarak kurs programı açıyor. Bu program sonucunda başarılı olan adayların işe alımları işverenler tarafından gerçekleştirilmektedir. 

İşkur iş garantili kurslarının bu kadar büyük ilgi görmesinin en önemli nedeni kurs bitiminde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı mesleki yeterlilik sertifikası verilmesidir. İşkur iş garantili kursları İstanbul Şişli için Cilt Bakım ve Güzellik Meslek Elemanı, Avcılar için Bilgisayar Bakım ve Onarımcısı, Kadıköy için Büro Yönetimi Ve Sekreterlik Meslek Elemanı, Bakırköy için Perakende Satış Elemanı (Gıda), Bağcılar için Yazılım Tasarımcısı, Bilgisayar Ağ ve Sistem Uzmanı pozisyonları yer almaktadır. İşkur kursları için sitemizi takip edebilirsiniz. Ayrıca İşkur kurs başvurusu için İşkur bölge müdürlükleri ve İşkur internet sitesini de kullanabilirsiniz.

2 thoughts on “İşkur iş garantili kursları

  1. ıkı kes saglık sektorunde degısık fırmalarda cagrı merkezı olarak egıtım aldım ve satıs yaptım dıksıyonum dusgundur saglık sektoru sevıyorum bu alanda karıyer yapmak ıstıyorum hastanede hosteslık ısı araıyorum anadolu yakası ıkametlıyım .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir