İstihdam garantili işgücü yetiştirme kursları işkur

İstihdam garantili işgücü yetiştirme kursları İşkur tarafından düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kurslar kapsamında kursa kabul edilen kişilere günlük olarak 15,00 lira İşkur tarafından yol parası ve gider olarak ödenmektedir. Üstelik kursu bitiren kişiler kurs sonunda yapılan sınavı başarı ile bitirmeleri durumunda İşkur tarafından işe yerleştirilmektedir. 

İlk açıldığı dönemde ilkokul mezunu kişilere iş bulabilmek için çalışmalar yürüten İşkur kursları bugün üniversite mezunu binlerce kişiye iş kaynağı sunmaya devam etmektedir. Bir çok ilde organize sanayi bölgeleri ve sanayi odaları ile koordineli olarak çalışan İşkur böylelikle işverenlerin en çok şikayet ettikleri konu olan nitelikli çalışan sorununu da çözmektedir. İstihdam garantili işgücü yetiştirme kursları Ankara başta olmak üzere pek çok ilde açılmaktır. İşkur internet sitesi üzerinden bulunduğunuz il için niteliklerinize uygun kurslar olup olmadığın araştırabilirsiniz.

3 thoughts on “İstihdam garantili işgücü yetiştirme kursları işkur

  1. bilgisayar üst düzey de biliyorum. birçok satış tecrübem olmuştur. bilgisayar kurmak, proğramlar ve bütün donımları gayet iyi bilmekteyim. bu şansı bana vermenizi temenni ederim.. 0544 336 8597

  2. bilgisayar üst düzey de biliyorum. birçok satış tecrübem olmuştur. bilgisayar kurmak, proğramlar ve bütün donımları gayet iyi bilmekteyim. bu şansı bana vermenizi temenni ederim..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir