Maliye Bakanlığı 3 bin gelir uzmanı alacak

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı şubat ayında yapılacağı açıklanan sınav ile tam 3 bin gelir uzmanı almaya hazırlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda işe alınan gelir uzmanlarının merkez ve taşra teşkilatı kadrolarında görevlendirileceği belirtilirken sınavın yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamadan oluşacağı belirtiliyor. 

Sınav başvuruları bugün başlarken belirlenen son başvuru tarihi ise 20 Ocak 2012 olarak açıklanıyor. Sınava katılarak gelir uzmanı olmak isteyen kişilerde aranılan ortak özellikler arasında sınavın yapılacağı tarih itibari ile Gelir İdaresi Başkanlığının merkez veya taşra teşkilatı kadrolarında en az 3 yıllık iş deneyimine sahip olmaları, KPSS sınavından 50 ve üstü puan almış olmak, en az ön lisans mezunu olmak, sicil notlarının temiz olması yer almaktadır. Bu niteliklere sahip kişilerin yapmış oldukları başvurular değerlendirmeye alınacak olup sınav tarihinden 10 gün önce sınava katılmaya hak kazanan kişiler başkanlığın internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

1 thought on “Maliye Bakanlığı 3 bin gelir uzmanı alacak

  1. Anadolu üniversitesi açıköğeretim fakultesi 3 cü sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım iyi derecede bilgisayar muhasebe biliyorum kurumunuzda çalışmak istiyorum teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir