OLAY İŞ İLANLARI

Olay  iş ilanları sayfasında bulunan ilanları:

YÖNETİCİ ADAYIBursa’da bulunan restoranımızın şubesi için yönetici adayları aranmaktadır. Başvuru şartları:Alan hakkında tecrübe sahibi olunmasıEkip çalışmasına yatkın25-45 yaş arasıÜniversite mezunuSatış ve pazarlama konularında bilgili yönetici adayları aranmaktadır. İletişim için: huseyinkoca@gulluoglu.com telefon: 0212 321 34 34

ŞOFÖR İLANI:Şahsi otomobilimle iş aramaktayım. Yüksekokul mezunuyum, emekliyim, b sınıfı ehliyetim bulunmakta. Telefon numaram: 0532 487 04 44 / mail adresim: yasar.temur@hotmail.com

SEKRETER:Daha önceden sekterlik yaptım. İki yıllık deneyimim var, iş arıyorum. Telefon numarası: 0534 053 06 25

Olay gazetesi iş ilanları sayfası çok bilinen hemen herkesin okuduğu bir ilan sayfasıdır. Bu sayfa aracılığı ile siz de kendinize ait ilanınızı verebilir, iş başvurusu veya eleman alımı yapabilirsiniz. Artık dağıtımı yapılan gazeteler yerine internet ilanları daha çok okunuyor. Bu da internetten ilan verenlerin sayısını her geçen gün daha çok artırıyor. Olay gazetesi iş ilanları sayfası ile istediğiniz kriterlere göre iş sahibi olabilirsiniz.

Olay  iş ilanları sayfasında iş ilanı vermek çok kolaydır. Yapmanız gereken tek şey; yorum kısmına bir başlık yazarak ilan verdiğiniz iş alanını, iletişim bilgilerinizi, aradığınız eleman özellikleriniz yazmak. İş ararken de ne iş yaptığınızı ve iletişim bilgilerinizi başlık yazarak göndermeniz yeterlidir.

Olay gazetesi iş ilanları sayesinde siz de Bursa’daki bütün iş ilanlarını takip edebilir ve dilediğiniz işe başvuruda bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir