Orman ve Su İşleri Ankara 9. Böl. Müd. Özürlü Şehir Plancısı, Veteriner Hekim, Orman ve İnşaat Mühendisi Alımları

Başvurular, 12-21 Kasım 2012 tarihlerinde yapılacak.

 

Orman Mühendisliği kadrosu için yapılan başvurular için adayların, Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor. Adaylar Müdürlüklerden ya da İş-Kur internet sayfasından başvuru yapabiliyorlar.

Adaylardan aynı zaman da KPSSP3 puan türünden geçerli puan almış olmaları gerekiyor. Sınav giriş yerleri kurum tarafından adaylara yazılı olarak ibraz edilcek.

Adayların kendilerine öncelik tanıyacak koşullarını sınav öncesinde kurumu yazılı olarak beyan etmiş olmaları gerekiyor. Teslim edilen beyanlarda eksiklik ya da yalan bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

Kadroya alınacak personel sayısı 1 olarak belirlenmiş.

İnşaat Mühendisliği kadrosu için başvuran adayların, Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor. Başvuru tarihleri 12-21 Kasım 2012.

İki adet personelin alınacağı kadro için adayların, KPSSP3 puan türünden geçerli not almış olmaları gerekiyor.

Adayların sıralamada yer alabilmek için önceliklerinin yer aldığı belgeleri sınav öncesinde kuruma ibraz etmeleri gerekmekte. Bu beyanlarda eksiklikleri ve ya hataları olanların başvuruları geçersiz sayılıyor.

Şehir Plancısı kadrosuna başvuran adaylar için Mimarlık Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezuniyeti aranıyor. Adayların KPSSP3 puanından başarı sağlamış olan adayların başvuruları kabul edilecek. Bir kişinin alınacağı kadro için başvuru tarihleri 12-21 Kasım 2012.

Adaylardan, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Güdül, Haymana, Kalecik, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar, Yenimahalle, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Kazan, Akyurt, Etimesgut, Pursaklar, Evren ve Ankara Merkez’de oturanlara öncelik sağlanacak.

Veteriner Hekim kadrosu için açılan 1 kişilik kadro için Veterinerlik Fakültesi mezunu olmanız gerekmekte. Başvurular 12-21 Kasım 2012 mesai bitimine kadar yapılacak. Başvuruları İl müdürlüklerinden ya da İş-Kur internet sitesinden yapılabiliyor. KPSSP3 puanına sahip adayların başvuruları kabul ediliyor. En yüksek puanı alan ve müdürlüğe sundu önceliklerinin bulunduğu evrakları olan adaylar arasından seçilen adaylara, sınav yeri ve tarihi kurum tarafından yazılı beyan edilecek.

Adaylardan, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Güdül, Haymana, Kalecik, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar, Yenimahalle, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Kazan, Akyurt, Etimesgut, Pursaklar, Evren ve Ankara Merkez’de oturanlara öncelik sağlanacak.

Kurumun yapacağı tüm alımlar için resmi internet sitesinde özel koşulları ve şartlarını bulabiliyorsunuz. Koşullarına uyduğunuz, başvuru tarihi aynı olan kadrolardan sadece bir tanesine başvuruda bulunabiliyorsunuz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir