SYDV PERSONEL ALIMLARI 2012

KIRIKKALE SYDV PERSONEL ALIMI 2012

Kırıkkale sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi olarak görev verecek üç adet personel alımı yapıyor. Başvuru tarihleri, başvuru yapabileceklerdeki özellikler sınav ve mülakat hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.Başvuru tarihi: 10 mayıs 2012 tarihinde başlayıp 17 mayıs 2012 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir.Başvuru yapacak adaylarda istenen genel ve özel özellikler şöyle veriliyor:

T.C vatandaşı olmak.Herhangi işlenen bir suç sebebiyle hapis cezası almamış olmak.Kamu haklarından mahrum bulunmamak.18 – 35 yaş arasında olmak.Askerliğini yapmış ya da askerlikle ilişiği bulunmamak.Verilen görevleri yapabilecek eğitim, deneyim, yaş kriterine uymak.Dört yıllık öğretim veren üniversitelerin psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık v rehberlik, halkla ilişkiler, iletişim ve sosyal hizmetler, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olmak.

2010 ya da 2011 KPSS sınavına girmiş ve en az 60 puan almış olmak.MS Office programlarını kullanabilmek.Sosyal iletişim beceriye sahip olmak. Görevi yapmaya engel olacak bir sebebi olmamak.Kırıkkale merkezde oturmak.Başvuru ve sınav:Yapılacak olan başvurular online olarak yapılacaktır.

 

 Başvuru yapabilmek için http://app.aile.gov.tr/vakıfilan/ilanlistesi adresinde verilen sydv personel alım ilanı ile yapılacaktır. Posta veya şahsi başvurular kabul edilmiyor. KPSS puan sıralamasına göre 9 kişi mülakata çağırılacak. Mülakata girebilmek için gereken belgeler:Özgeçmişiniz.Nüfus cüzdanı.KPSS sonuç belgeniz.Diplomanız.Başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik durum beyanı.Adli sicil ve sağlık raporu.Üç adet vesikalık resimBilgisayar sertifikası ya da transkript.Mülakat için başvuru adresi: Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müd. Toplantı salonu.1 – 21 mayıs tarihleri arasında mülakat yapılacaktır. Mülakatı kazana adaylar il sosyal yarımlaşma ve dayanışma vakfı ilan panosu ve resmi ve sitesinde ilan edileceklerdir.

 Bilgi almak için:Kırıkkale sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı adresi: yaylacık mah. Ulubatlıhasan cad. no:36 Kırıkkale. Telefon numarası: 0318 224 25 62 – 318 224 23 18

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir