TCDD İşçi Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda işçi olarak çalışmak isteyen kişilerin iş başvurusunda açık olan yeni bir iş ilanı yayımladı. İşkur Sivas Çalışma ve İş Kurumuna verilen ilanda Tren Teşkil İşçisi alımında bulunulacağı duyuruldu. 

İlana iş başvurusunda bulunmak isteyen adayların bu başvuru işlemlerini en geç 20 Ocak 2012 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekiyor. TCDD İşçi Alımı için başvuruda bulunmak isteyen adaylarda aranılan genel nitelikler arasında kamu kurumuna personel işlemi gerçekleştiği için KPSS sınavına girmiş olmak ve bu sınavda en az 60 puan almış olmanın yanı sıra Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Raylı Sistemler İnşaat, Raylı Sistemler İşletme, Raylı Sistemler Mekatronik bölümlerinden en az lise düzeyinde mezun olmaları yer almaktadır. Bu niteliklere sahip adayların yapmış oldukları başvurular değerlendirmeye alınacak olup KPSS puanlarına göre yapılacak sıralamada sınava girmek için hak kazanan adaylar sözlü mülakata alınacaktır.

4 thoughts on “TCDD İşçi Alımı

  1. Selçuk Üniversitesi iki yıllık elektrik programı mezunuyum. Elektrik kumanda panoları ve otomasyonu alanında çalışıyorum. B sınıfı ehliyetim var. Özel güvenlik sertifikam ve deneyimim var.

  2. iyi günler halen uzman jandarma olrak görev yapmaktayım uygunbir iş olursa istifa edi çalışmak istiyorum saygılar

  3. tekstil kalite kontrol önlisans mezunuyum 22 yasındayım kalıcı bir iş arıyorum

  4. iş arıyorum ön lisans mezunuyum cam seramik bölümünden 22 yasındayım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir