THY UZMAN ADAYI ALIM İLANI 2012

THY Uzman adayları aranmaktadır!

THY Uzman adaylığı için başvuruda bulunan adayların belirli şartları sağlaması gerekmektedir. THY Uzman adaylığına başvuru yapmak için aranan şartlar:

Uzman adayı T. C vatandaşı olmalıdır. THY Uzman adaylığına başvuruda bulunacak kişi İstanbul’ da yaşıyor olmalıdır. Adayın adli sicil kaydı ya da adli sicil arşiv kaydı bulunmamalıdır. Aday ilan tarihi itibariyle otuz yaşından gün almış olmamalıdır. Başvuruda bulunacak adayın Endüstri Mühendisliği ya da İşletme Mühendisliği mezunu olmalıdır. Belirli sınavlardan aldığı puanlarla İngilizce dilini iyi bildiğini kanıtlaması gerekir. Adayın girebileceği ve alması geren puanlar; KPDS İngilizce 75 ve üzeri, TOEFL 79 ve üzeri, IELTS Akademik 6,5 ve üzeri dil belgesine sahip olmak veya THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olması gerekmektedir.

THY Uzmanlığı İçin Nasıl Başvuru Yapılmalıdır Hangi Yol İzlenmelidir?

Yukarıda adayın başvuru yapabilmesi için çeşitli vasıflar belirtilmişti. Öncelikle aday yukarıda belirtilen nitelikleri taşımalıdır. Alım için başvurular internet aracılığı ile yapılacaktır. İnternet dışında posta ya da başka türlü başvuruda bulunan adayların başvurusu geçersiz kabul edilecektir. İlanın ne zaman sona ereceği ise tam tarihlerle belli değildir. İlanın kaldırılması için yeterli sayıda adayın başvuru yapması gerekir. Yeterli sayıda aday tarafından başvuru yapılıp sayı sağlandığında ilan da kaldırılacaktır. Başvuru da bulunacak adayların vakit kaybetmemesinde fayda vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir