Yazitör olmak 2. mesleğim thanks yazitör starter

Merhabalar.Ben 1 çocuk annesi bir ev hanımıyım.Aslında mesleğim var ancak kızımdan dolayı çalışamadığım için evde onun yanında olmak zorundayım.Bu da açıkçası bni çok üzüyordu.Çünkü eşime destek olmak ,eve katkıda bulunmak istiyordum.Bu arada da internetten iş ilanlarına bakmayı da ihmal etmiyordum tabi.Evde yapabileceğim birşeyler olmalıydı ama ne?

Yine birgün iş ilanlarını gezerken Yazitör starter adında bir setin satışını gördüm.Ne tuhaf bir isimdi:)Neyse,sayfanın başından itibaren okumaya başladım.Daha da ilgimi çekmeye başlamıştı.Sanırım evde yapabileceğim işi bulmuştum.

Yazı yazarak para kazanacaktım.İnternette satılan bu tarz ürünlere pek güvenmem ben.Ama bu seti alanların yorumlarını okuduktan sonra belki birgün bende aynı yorumu yaparım ümidi ile seti almaya karar verdim.Ve eğitim setim geldi.Kitabı okumaya başladım ve yazılanları sırayla uyguluyordum.Herşey o kadar açık ve net anlatılmıştı ki, sanki bir profesyonel edasıyla yaptım bütün söylenenleri.Kitapta yazı yazabilmek için gereken herşey anlatılıyordu.Nasıl yazı yazıldığı,konuların nerden,kimden alındığı,nasıl site kurulduğu gibi bütün bilgileri içinde barındıran koca bir kütüphaneydi sanki.Yazitör starter eğitim seti ile kendi sitemi kurdum ve şimdi kendi adıma çalışıyorum.Bu sayede hayata bakış açım bile değişti inanın.Evimdeyim,kızım yanımda.İhtiyaçlarımı istediğim anda artık karşılayabiliyorum.

Para kazanmanın bu kadar keyifli olduğunu bilmiyordum.Ta ki yazitör starter alana kadar:)Belki inanmayacaksınız ama sizi temin ederim bu soğuk kış aylarında sabah erkenden kalkıp işe gitmemek kadar güzel birşey yok :)İstediğim saatte bilgisayarımın başına oturuyor,istediğim zaman da kalkıp şöyle iki tur atıp geliyorum.Yani kimseye bağlı değilim,patronum yok.Kendi işimi yaparak paramı oturduğum yerden kazanıyorum.Bütün bunların hepsini ise yazitör starter’e borçluyum.O gün iyi ki rastladım sana yazitör starter.Eğer siz de evde zamanınızı boşa harcıyorsanız yazitör starter alarak hayatınızı baştan sona değiştirebilirsiniz.

Üstelik şuanda sadece 39+KDV satış fiyatı ile. http://www.yazitorstarter.net adresine gelerek yazitör starter siparişinizi verin ve evde çalışarak para kazanmanın tadını çıkarın.

kaynak: yazı yazarak para kazanmak

7 thoughts on “Yazitör olmak 2. mesleğim thanks yazitör starter

  1. merhaba bu konu bayadır benimde dikkatimi çekiyor,fakat anlayamadığım konu hazır metni biz mi yazıyoruz yoksa kendi duygularımızla mı yazıyoruz anlamadım..birde bu yazılanlar kitap gb bişey mi?yani konusu nedir lütfen bilirkişi cevaplayabilirmi?eğer uyarsa bende katılacağım da..teşekkürler..

  2. Ben Şefika Erkut!
    10 parmak seri metin yazma konusunda mesleki bilgilerimle evden çalışmak istiyorum. Ayrıca İndesing ve Fotoshop ile ilgili bilgiye de sahibim. Bu konuda göstermiş olacağınız ilgi için şimdiden teşekkürler..Sizden alacağım cevaba göre Cv göndermek istiyorum.En yakın zamanda cevabınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum…

  3. selam ben 28 yasin dayim rusya da evlilik yaptim calismiyorum tir harici her turlu arac kullaniyorum ehliyetim E sinifi finlandiya norvec de calismak istiyorum

  4. bende evde iş yaparak para kazanmak 2 çocuğumun eğitimine katkıda bulunmak istiyorum evde çalişmak istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir