Bahçeşehir koleji personel öğretmen alımı

1994 yılında Bahçeşehir de eğitim alanında faaliyet gösteren Bahçeşehir koleji kaliteli hizmeti Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak için çalışıyor. Kurumsallaşması sayesinde Anadolu’da da aynı kalitede eğitim verebilen kolej okulun fiziksel koşullarından verilecek eğitim ve öğretim programına kadar hep aynı standartta hizmet sunmaktadır.

 

Bahçeşehir Koleji Öğretmen Alımı

Türkiye genelinde 25 şehirde, 48 anaokulu, 35 ilk okul, 17 lise, 10 bilim müzesi olan Bahçeşehir koleji bu sayıyı 150 ye çıkarmayı amaçlamaktadır. 2023 yılı vizyonu ise dünyanın üç kıtasında  350 okuluyla dünyanın en başarılı, saygın eğitim kurumlarından biri olmaktır. Eğitim görevinin kutsal olduğunun bilinciyle Bahçeşehir kolejlerine dahil olabilecek öğretmenleri arıyoruz. Proaktif, yenilikçi, çağın gerekliliklerine uygun olarak kendini yetiştirmiş personel öğretmen alımı yapılacaktır.

Bahçeşehir koleji personel öğretmen alımı ile ilgili başvurular Bahçeşehir insan kaynakları bölümüne yapılacaktır. Başvurular kariyer siteleri üzerinden ya da bahçeşehir koleji web sayfası üzerinden yapılabilir. 10 öğretmen bahçeşehir ana okulu için, 11 öğretmen sınıf öğretmeni, 25 öğretmen fizik, kimya, matematik alanında lise öğretmen alımı yapılacaktır. Başvurular eylül sonuna kadar devam edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir