Banka Dosya Masrafı Hakem Kurumuna Yazılacak Dilekçe Örneği

Bankaların yıllardır kredi kullanan herkesten aldıkları dosya masrafları artık iade ediliyor. Bankalar müşterilerine her türlü zorluğu çıkarmaya devam etse de yazacağınız dosya masrafı iade dilekçesi ile hakkınızı aramanız sonunda bu parayı bankadan geri almanızı sağlayacaktır. Ancak bunun için Banka Dosya Masrafı Hakem Kurumuna Yazılacak Dilekçe Örneği edinmeniz gerekir.

İnternet üzerinden indirebileceğiniz bu dilekçe örneğinde sizin tarafınızdan doldurulması yerler boş olarak bırakılmakta olup size kalan tek şey bu boşlukları doldurmaktır. Kesinlikle bankaların sizlere çıkarttığı her zorluğa rağmen hakkınızı aramaya devam ederseniz mutlaka verdiğiniz her kuruşu geri alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Bankaların yürüttükleri bu operasyonun amacı kredi kullanan milyonlarca kişinin bir anda yüklenerek paralarını almalarını engellemeye çalışmaktır. Yine kişiler tarafından az görülen ve mahkemeler ile uğraşılmak istenmeyen 200 lira ve altı gibi tutarlar için müşterilerini vazgeçirmeye çalışan bankalar bu sayede milyonlarca liralarını kurtarmanın peşindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir